logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pomocy: BECKER Traffic Assist Highspeed 7934 i nowa karta SD

Filip_f_a 18 Wrz 2007 18:19 6553 7
REKLAMA
  • #1 4296454
    Filip_f_a
    Poziom 20  
    Ocena: 7
    Witam

Mam nawigację BECKER Traffic Assist Highspeed 7934 bez karty pamięci.
    Kupiłem kartę VIKING 2GB i wiem że muszę wgrać teraz soft.

Proszę o instrukcję i radę jaki soft wgrać, nawigacja będzie pracowała w Polsce, więc zależy mi na polskim menu i dokładnej mapie.

Nawigacja się włącza i wyrzuca komunikat: Carefully press and briefly hold stylus on the center of the target. Repeat as the target moves around the screen.

Możliwe, że w nawigacji leży Windows - jak tak to jak go wgrać?

Proszę o pomoc
    Filip

Moderowany przez jankolo:

Przeniosłem z działu Inne

• REKLAMA
  • #2 4296662
    bogdan-pe
    Poziom 21  
    Ocena: 55
    Jak na razie wszystko zaczyna się dobrze. Postępuj wg. instrukcji podawanych na ekranie. Windowsa nie trzeba ruszać, jest na swym miejscu. Przeczytaj dokładnie instrukcję obsługi, na pewno ją masz. Jeśli nie, szukaj, będzie Ci na pewno potrzebna. Pozdr.
  • REKLAMA
  • #3 4296734
    Filip_f_a
    Poziom 20  
    Naciskałem na krzyżyk i się przesuwał, teraz się pokazało logo i nic się nie dzieje. W instrukcji nic nie ma na ten temat ):
  • #4 4297145
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 923
    Nic nie ma bo mapy są na SD.

Żeby wgrać na to inny soft trzeba urządzanie odblokować
  • REKLAMA
  • #5 4297650
    Filip_f_a
    Poziom 20  
    ??? jak odblokować? proszę o instrukcję.
  • REKLAMA
  • #6 4299899
    Filip_f_a
    Poziom 20  
    Tylko za 100 zł się da?
  • #7 4321600
    Filip_f_a
    Poziom 20  
    Ok nawigacja odblokowana, znajomy odblokował i ją przerobił. Teraz mam normalnie Windowsa (menu start, pulpit, itd). Mówił żebym ściągnął MAPAMAP i destinator 6.

Proszę o linki i instrukcję gdzie je mogę pobrać.
  • #8 4321714
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 923
    Cytat:
    Mówił żebym ściągnął MAPAMAP i destinator 6.

ściągnij z konta kilka setek i idź do sklepu. Ciebie regulamin nie obowiązuje :?:

Podsumowanie tematu

✨ Posiadacz nawigacji BECKER Traffic Assist Highspeed 7934 zakupił kartę pamięci VIKING 2GB i potrzebuje instrukcji wgrania oprogramowania z polskim menu i dokładną mapą Polski. Urządzenie uruchamia się z komunikatem dotyczącym kalibracji ekranu dotykowego. Oprogramowanie Windows jest obecne i nie wymaga reinstalacji. Mapy znajdują się na karcie SD, a aby wgrać inny soft, konieczne jest odblokowanie nawigacji, co może wiązać się z opłatą około 100 zł. Po odblokowaniu użytkownik uzyskał dostęp do standardowego interfejsu Windows i został poinformowany o konieczności pobrania programów MAPAMAP oraz Destinator 6. Brak szczegółowych instrukcji instalacji oprogramowania i linków do pobrania tych aplikacji w dyskusji.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA