Witam, Chcialbym sie dowiedziec dlaczego mam takie duze lagi na Couter-strike 1.6. Na Kazdym Servie mam takie lagi ze kazda bron mi sie obraca strasznie wolno na cel. Prosze O Odpowiedz Co mam Zrobic z Gory Dzieki
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamCytat:Wystarczy zalozyc sobie lepsze lacze
Dawid.wielun napisał:Jeśli masz radiówke to nic nie zrobisz, możesz mieć łącze i 2mb i i tak będziesz mieć lagi na radiówce, jeśli masz przewodowy to raczej będzie wina PC (procesora, karty grafiki) Podaj jaki masz typ łącza i parametry komputera to Ci powiemy a nie każesz nam z fusów wróżyć...
mpn103 napisał:Dawid.wielun napisał:Jeśli masz radiówke to nic nie zrobisz, możesz mieć łącze i 2mb i i tak będziesz mieć lagi na radiówce, jeśli masz przewodowy to raczej będzie wina PC (procesora, karty grafiki) Podaj jaki masz typ łącza i parametry komputera to Ci powiemy a nie każesz nam z fusów wróżyć...
Kolego sie uparłeś na radiówke.
Masz ją że tak mówisz? Na radiówce możesz mieć mniejsze pingi jak na kablu od kiepskiego operatora.
Co do tematu to należy się rozróżniać lagi od zbyt mało wydajnej karty graficznej.
GoldenSaint napisał:Ja mam radiówkę i potwierdzam, że (moja) jest gorsza do gier, niż kabel.