logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mini wieża Philips MC 70/21 i problem z tackami CD.

Kazik 21 Wrz 2007 15:59 2481 5
REKLAMA
  • #1 4306732
    Kazik
    Spec od drukarek
    Ocena: 53
    Witam Kolegów!

Już zdążyłem zauważyć, że nie jest to odosobniony przypadek. Mam w związku z tym pytanie, czy komuś z Was udało się złożyć poprawnie ten mechanizm lub czy można go gdzieś kupić? Co prawda nie posiedziałem nad nim jeszcze dostatecznie długo ale może się okazać że jest no tylko "rozbieralny" ;), tak jak w moim magnetowidzie :D:D Serdecznie dziękuję za wszelkie wskazówki i pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 4309413
    yooras
    Poziom 22  
    Ocena: 50
    witam, mechaznim jest rozbieralny i składalny, jednak nawet w serwisówce nie ma jak należy to zrobić. Niestety nie można również dokonać zakupuy samego zmieniacza. Pozostaje Ci więc żmudna robota.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 4316971
    Kazik
    Spec od drukarek
    Ocena: 53
    Panowie! Wróciliście mi wiarę w ludzi ! ;) Serdecznie dziękuję za wszelkie wskazówki i pomoc. Sprzęt jest mojego qmpla z pracy i chciałbym człowiekowi pomóc a nie dysponuję taką ilością wolnego czasu, żeby rozgryzać ten mechanizm. Jeszcze raz serdecznie dziękuję, pozwolę sobie jeszcze zawracać Wam głowę jeśli trafię na problemy z tym mechanizmem, które mnie przerosną. Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #6 4318996
    Telo
    Serwisant RTV
    Ocena: 2347
    Mechanizm jest do naprawy pierwszy trzy dni a następny owiele szybcie ale jest parę rzeczy na które trzeba zwracać uwagę.
REKLAMA