Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Elektroda.pl
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Sagem my501x. Brak dźwięku, miga ikonka słuchawek.

25 Wrz 2007 21:54 4989 4
  • Poziom 2  
    Mój telefon wariuje!! poprostu oszalał...
    od kilku dni całkowity brak dzwięków z odtwarzacza mp3, i ciagle miga ikonka, która informuje o tym że zestaw słuchawkowy jest podłączony a tak w rzeczywistości nie jest. nikogo i nikt mnie przez to nie słyszy gdy chce rozmawiać bez zestawu.
    Najbardziej mnie dziś zszokował, ponieważ gdy ktoś do mnie dzwoni automatycznie po 2 sygnale telefon sam odbiera połączenie..
    nie wiem co się dzieje..może ktoś już miał podobny problem prosze o pomoc..
  • Poziom 26  
    Urzyj opcji przywróć ustawienia fabryczne w tym telefonie.
  • Poziom 19  
    Jesli ustawienia fabryczne nie popdziałały, to czeka cie chyba wymiana softu. Miałem podobny objaw ( tel córki) i po zmianie softu wszystko gra. :)
    Pozdrawiam N74
  • Poziom 11  
    Najprawdopodobniej zabrudzone gniazdo słuchawek.
    Kąpiel w wanience powinna załatwić sprawę.
  • Poziom 2  
    Witam tych którzy mi radzili.
    Opowiem wam jak to sie stało póżniej zmoim tel.

    Więc oddałam go do serwisu 28 września, po czym po 3 tyg. dostałam odpowiedż, że niestety nie umią sobie poradzić z tą usterką, więc przesyłają go do innego serwisu. po czym po kolejnych ponad 5 tygodniach czekania- dostałam nowy telefon z topiskiem, przepraszamy nie udało nam się naprawić usterki!

    hehe.......

    wiec mam tera z nowy tel, ciekawe jak długo normalnie podziała...??