logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak uzyskać dostęp do serwera GT MT-BOX? Krok po kroku dla początkujących

mik26 30 Wrz 2007 18:11 1268 9
REKLAMA
  • #1 4335521
    mik26
    Poziom 13  
    Jak mam postępować by otrzymać dostęp do GT Serwera MT-BOX??
  • REKLAMA
  • #2 4335552
    poochone
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 165
    a taki epytanie masz MT boxa ?? bo bez niego nie bedziesz miec dostepu do ich supportu
  • REKLAMA
  • #3 4335590
    mik26
    Poziom 13  
    Posiadam komplet:
    MT-BOX + MT-BOX LITE

Jest problem z tym ze podczas procedury sciagania simlocka
    program chce sie lączyć z serwerem GT i wlasnie interesuje
    mnie jak mozna taki dostep uzyskac, jak sie tam zalogować.
  • #4 4335607
    poochone
    a czy jestes pewien ze masz odpowiednia wersje softu kktora sie robi bez logow ??
    musisz wykupic logi zeby miec dostep do ich serwera
  • REKLAMA
  • #5 4335630
    mik26
    Poziom 13  
    Tak mam na telefonie odpowiednia wersje, która jest obsługiwana bez logów.
    Rozumiem, że zostaje mi tylko wykupienie logów.
  • #6 4335828
    Fyszo
    Poziom 37  
    Ocena: 115
    Zależy jakie modele?
  • #7 4336535
    mik26
    Poziom 13  
    Problem się rozwiązał.
    Jak zwykle okazał się banalny.
    Dzieki za zainteresowanie.
  • REKLAMA
  • #8 4337245
    poochone
    no to podziel sie jaki to banalny problem co nastepni nie musieli by zasmiecac forum takimi samymi tematami
  • #9 4337289
    dyziek@
    Ocena: 14
    mik26, jak rozumiem, chodziło Ci o login i hasło do serwera GT aby odblokowywać mt lite określone wersje bez logów? Jeśli tak, to faktycznie banalne, bo powinieneś dostać te dane od swojego sprzedawcy ;-)

A reszta kolegów niech dokładniej czyta posty.. no chyba, że nie mieliście doczynienia z mt lite to nie musicie wprowadzać innych w błąd z dokupywaniem logów..
  • #10 4337293
    mik26
    Poziom 13  
    Sprzedawca dołancza do każdego użądzenia informacje o koncie jakie jest przypisywane do kazdego użądzenia na GT, mój resseler zapomniał mi takich informacji podać. Upomniałem się poprostu o nie i wszystko jest ok.

dyziek@ dzieki za poparcie.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Dostęp do serwera GT w urządzeniu MT-BOX wymaga posiadania odpowiedniego sprzętu oraz konta przypisanego do urządzenia. Aby korzystać z funkcji odblokowywania SIM-locka, program łączy się z serwerem GT, do którego dostęp uzyskuje się poprzez login i hasło dostarczone przez sprzedawcę urządzenia. W przypadku wersji oprogramowania MT-BOX LITE, które obsługuje niektóre modele telefonów bez konieczności wykupywania logów, konto serwerowe jest nadal wymagane. Problem z dostępem często wynika z braku informacji o danych konta, które powinny być dołączone do urządzenia przez resellera. Po uzyskaniu tych danych i poprawnym zalogowaniu się do serwera GT, możliwe jest wykonanie procedury odblokowania. Warto zwrócić uwagę na kompatybilność wersji oprogramowania z modelem telefonu, aby uniknąć konieczności dokupywania logów.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA