Witam
Potrzebuję pomocy...
i może mi ktoś pomoże...?
Telefon - jak w temacie- -> SE S700i , zakupiony w Szwecji - brak polskiego języka ! , na 100 % sprawny , bez żadnych blokad - simlock.
Do telefonu mam podstawkę DSS-20 i to przy jej pomocy chcę "wrzucić" brakujący język..
Również mam odpowiedni "soft" do tego telefonu - tak mi się wydaje (?)
Jak również program do "wgrania softu"....(?)
Telefon ma obecnie zaktualizowanie oprogramowanie za pomocą podstawki DSS- 20 ->Stara wesja oprgramowania to R3F008 ....nowa (obecna) to R3M008
Pozostałe informacje o telefonie :
Flash CID : 29 , color RED
CDA 102300/19
Chcę wgrać te dwa pliki , programem -> SEMCtool v2.2 :
S700i_FS_EMEA1_generic_LANG_PL_R3M008_CID29.fbn ( 6,25 MB )
S700i_MAIN_EMEA_EU_US_R3M008.mbn ( 15,2 MB )
Problem polega na tym , że nie jestem pewien czy wszystko dobrze robię/myślę , a nie chcę "załatwić " telefonu... (?)
a z drugiej jednak strony, trochę mi żal wydawać 40.00 zł za taką usługę .... bo tyle "wołają" w serwisie
w Bydgoszczy za "wrzucenie polaka" w tym telefonie...
Nie wiem czy mam wgarć tylko jeden plik - język- i czy to wystarczy ? czy należy wgrać oba pliki ?
albo coś jeszcze musi być ? , albo całkiem inaczej to zrobić ? ...no nie wiem tak do końca na pewno.... ?
Dlatego proszę o pomoc/radę fachowców , którzy robią to na codzień...
Potrzebuję pomocy...
Telefon - jak w temacie- -> SE S700i , zakupiony w Szwecji - brak polskiego języka ! , na 100 % sprawny , bez żadnych blokad - simlock.
Do telefonu mam podstawkę DSS-20 i to przy jej pomocy chcę "wrzucić" brakujący język..
Również mam odpowiedni "soft" do tego telefonu - tak mi się wydaje (?)
Jak również program do "wgrania softu"....(?)
Telefon ma obecnie zaktualizowanie oprogramowanie za pomocą podstawki DSS- 20 ->Stara wesja oprgramowania to R3F008 ....nowa (obecna) to R3M008
Pozostałe informacje o telefonie :
Flash CID : 29 , color RED
CDA 102300/19
Chcę wgrać te dwa pliki , programem -> SEMCtool v2.2 :
S700i_FS_EMEA1_generic_LANG_PL_R3M008_CID29.fbn ( 6,25 MB )
S700i_MAIN_EMEA_EU_US_R3M008.mbn ( 15,2 MB )
Problem polega na tym , że nie jestem pewien czy wszystko dobrze robię/myślę , a nie chcę "załatwić " telefonu... (?)
a z drugiej jednak strony, trochę mi żal wydawać 40.00 zł za taką usługę .... bo tyle "wołają" w serwisie
w Bydgoszczy za "wrzucenie polaka" w tym telefonie...
Nie wiem czy mam wgarć tylko jeden plik - język- i czy to wystarczy ? czy należy wgrać oba pliki ?
albo coś jeszcze musi być ? , albo całkiem inaczej to zrobić ? ...no nie wiem tak do końca na pewno.... ?
Dlatego proszę o pomoc/radę fachowców , którzy robią to na codzień...