logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Program do automatyzacji przeglądarki: uruchamianie, logowanie, kliknięcie co 30 min

pablo11z 04 Paź 2007 10:29 2205 4
REKLAMA
  • #1 4346720
    pablo11z
    Poziom 17  
    Ocena: 50
    Witam

Poszukuję programy który umożliwi automatyczne uruchomienie przeglądarki internetowej ( np. ie ) i wpisze w pasku adresu wymagany adres a po otworzeniu strony ustawi myszkę na konkretnym, wcześniej zadanym, miejscu strony i wykona na nim kliknięcie przyciskiem myszy. Jeśli potrafiłby jeszcze wpisać login i hasło w pokazane na stronie okienko to już byłby ideał :). Program ten musi mieć możliwość ustawienia czasu co jaki ma się wykonywać ta sekwencja np. co 30 minut.

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 4347037
    uomo
    Poziom 16  
    Ocena: 36
    Dobrze by bylo jesli jeszcze by kawe zaparzyl i skoczyl po piwo.
    To sa jakies jaja czy takie programy istnieja?
    To zeby IE startowal automatycznie i na zadanej stronie(wystarczy ustawic strone domowa) to chyba nie problem ,ale wpisywanie hasla czy klikanie myszka ja przynajmniej o takim czyms nie slyszalem.
    A dla informacji zeby Internet explorer lub jakikolwiek program uruchamial sie przy starcie wystarczy umieścić skrót do danego programu do Start->Programy->Autostart. Teraz za każdym razem jak Windows będzie się włączał Twój program zostanie automatycznie odpalony.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 4348708
    Matys88
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Takie programy istnieją:) sam jak gralem w THE CRIMS to z takiego korzystałem:) ale już niepamiętam nazwy
  • #5 4362243
    pablo11z
    Poziom 17  
    Ocena: 50
    Faktycznie istnieją. Trochę pogrzebałem a necie i np. xstarter.

Więc zamykam temat :).
REKLAMA