logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie kupić serwomotory i inne rzeczy modelarskie?

D.A.J 05 Paź 2007 15:12 1808 7
REKLAMA
  • #1 4350730
    D.A.J
    Poziom 2  
    Szukałem i nie znalazłem,chcę wiedzieć GDZIE kupić tę części no wiecie serwomotory i tym podobne.Mam 10 lat i coś co tylko jedzie do przodu zrobię ale coś lepszego nie (mój tata jest elektrykiem ) :D

Dodano po 46 [sekundy]:
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 4351999
    Minner
    Poziom 19  
    Ocena: 3
    a o co konkretnie chodzi?

serwa i rzeczy modelarskie masz np TU
  • REKLAMA
  • #3 4353017
    D.A.J
    Poziom 2  
    a sklep nie internetowy
    poza tym to nie wiem gdzie 'kupić' sztuczną inteligencję robota czyli tą część co za nią odpowiada ( wiecie o co chodzi)

Układ scalony 89C2051-24PU obudowa:DIP20 czy to jest to??
  • REKLAMA
  • #5 4353283
    D.A.J
    Poziom 2  
    mieszkam w Pszczynie (kolo Katowic)
    dobra a to co napisałem to mikrokontroler ??
    a i dajcie linka do programatora(do tego trzeba mieć programator tak??)
  • #6 4353287
    hefid
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 6173
    Post był raportowany.
    Przeniosłem z: Robotyka Amatorska Hobby
  • Pomocny post
    #7 4355786
    Minner
    Poziom 19  
    Ocena: 3
    najpierw radze poczytać o podstawach elektroniki ew. niech Ci tata wytłumaczy bo bez sensu jest kupować części a potem dojść do wniosku, że nie umiesz z nich nic zrobić.
  • REKLAMA
  • #8 4355935
    D.A.J
    Poziom 2  
    wiem jak działają przeróżne graty,sam zrobiłem tylko jeżdżące autko i setki razy lutowałem

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Poszukiwano informacji, gdzie kupić serwomotory i inne części modelarskie, zwłaszcza w formie sklepu stacjonarnego. Wskazano, że serwa i elementy modelarskie można znaleźć w sklepach internetowych, jednak brak było konkretnego adresu sklepu stacjonarnego. Poruszono temat mikrokontrolerów, w tym modelu 89C2051-24PU w obudowie DIP20, który jest układem scalonym stosowanym w robotyce amatorskiej. Podkreślono, że do pracy z mikrokontrolerami potrzebny jest programator oraz znajomość języka programowania. Zasugerowano zapoznanie się z podstawami elektroniki przed zakupem części, aby efektywnie z nich korzystać. Podano link do forum o mikrokontrolerach i robotyce amatorskiej jako źródło wiedzy i wsparcia. Lokalizacja użytkownika to Pszczyna koło Katowic, co może pomóc w znalezieniu lokalnych sklepów.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA