logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

K310i CID52, po zalaniu, komunikuje się z cruiserem, flesh?

mirekb6 12 Paź 2007 14:39 975 6
REKLAMA
  • #1 4371723
    mirekb6
    Poziom 12  
    Witam, trafił mi się K310i z CID 52, telefon był po zalaniu, po kąpieli w wannie ultradźwiękowej zaczął komunikować się z cruiserem ale położyło mnie na łopatki to ze telefon ma CID52, pierwszy raz coś takiego widzę, jak to teraz sflashować?
  • REKLAMA
  • #2 4372005
    Artech
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 48
    niestety takie życie coraz częściej w se jest cid 52 nawet w tych starszych modelach jak k310i...;)
  • REKLAMA
  • #3 4373068
    mirekb6
    Poziom 12  
    Życie jak życie a ja pytałem jak to ugryź, da rade przez kulankendi po logach?
  • REKLAMA
  • #4 4373118
    Artech
    mirekb6 napisał:
    Życie jak życie a ja pytałem jak to ugryź, da rade przez kulankendi po logach?

jesli chodzi o flash to fleszniesz bez problemu a czy kk to niewiem bo nieuzywam al mysle ze też bez problemu , ja np robie to setoolem..pozdro
  • #5 4373163
    mirekb6
    Poziom 12  
    Może i bez problemu ale jakoś nigdzie nie zauważyłem FF z CID52, a mam oryginalnego criusera a downgrade nie wchodzi w grę
  • #6 4373168
    Artech
    mirekb6 napisał:
    Może i bez problemu ale jakoś nigdzie nie zauważyłem FF z CID52, a mam oryginalnego criusera a downgrade nie wchodzi w grę

crus nie robi cidu 50 hehhe , no pewnie w k310i cidu 52 napewno też ...
  • REKLAMA
  • #7 4373192
    mirekb6
    Poziom 12  
    Ok, dzięki, jakoś go rozgryzę, w końcu na czymś doświadczenie trzeba zdobywać

Podsumowanie tematu

✨ W dyskusji poruszono problem z telefonem Sony Ericsson K310i posiadającym CID 52, który był po zalaniu i po kąpieli w wannie ultradźwiękowej zaczął komunikować się z oryginalnym narzędziem Cruiser. Użytkownik pytał o możliwość flashowania takiego urządzenia, zwłaszcza w kontekście CID 52, który jest rzadko spotykany i może utrudniać proces. W odpowiedziach wskazano, że flashowanie telefonu z CID 52 jest możliwe bez problemu, np. za pomocą narzędzia Setool, choć downgrade nie jest możliwy. Zaznaczono, że Cruiser nie obsługuje CID 50, co sugeruje, że CID 52 w K310i jest autentyczne. Użytkownik planuje samodzielnie rozgryźć sposób flashowania, zdobywając doświadczenie.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA