logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Darmowe programy do konwersji .FLV na .WMV, .AVI, .MOV, .MPG

Xylometazolin! 12 Paź 2007 22:14 28711 7
REKLAMA
  • #1 4373184
    Xylometazolin!
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 856
    Jak w temacie... Chciałbym zamienić format .FLV na .WMV, .AVI, .MOV lub .MPG.

Dodam że darmowa licencja na YouTube FLV to AVI Converter Pro 2.1.2
    juz mi się skończyła :( Prosiłbym o darmowe programy.... które działają.

pozdrawiam!
  • REKLAMA
  • #2 4373348
    mariann
    Poziom 39  
    Ocena: 645
    Witam
    Wystaraczy ten temat wpisać w Google.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 4373596
    Radysh
    Poziom 27  
    Ocena: 12
    VLC Media player.
  • REKLAMA
  • #5 4373738
    Xylometazolin!
    mariann napisał:
    Witam
    Wystaraczy ten temat wpisać w Google.
    Pozdrawiam

Wpisywałem, i to nie raz ;) Tylko wszystkie programy są w wersji trialowej i nie da się kompresować :(

maxxmaxx napisał:

Witam.
    Darmowy program z którego korzystam http://www.erightsoft.com/SUPER.html
    Polecam maxxmaxx

Jak z tej stronki pobrać? xD

Radysh napisał:

VLC Media player.

Czy to nie jest program do odtwarzania? Mi jest potrzebny do zamiany formatów...
  • #6 4374277
    maxxmaxx
    Poziom 20  
    Ocena: 21
    Faktycznie trzeba się nakombinować. Masz tu link http://www.erightsoft.com/S6Kg1.html na dole strony jest start downloading.Przeniesie cię na drugą stronę tam na początku masz na niebiesko download and use (w czerwonym tekście), znowu cię przeniesie.Na następnej stronie na dole masz download super też niebieski napis.Działa.
    Pozdrawiam maxxmaxx.
  • REKLAMA
  • #7 4374319
    Radysh
    Poziom 27  
    Ocena: 12
    Radysh napisał:

VLC Media player.

Cytat:
    Czy to nie jest program do odtwarzania? Mi jest potrzebny do zamiany formatów...

VLC także konwertuje i przechwytuje audio/video z dowolnych źródeł. Opcja "Wizard" pozwala w banalny sposób, krok po kroku przerobić dowolny materiał.
  • #8 4390371
    Xylometazolin!
    Radysh napisał:
    Radysh napisał:

VLC Media player.

Cytat:

VLC także konwertuje i przechwytuje audio/video z dowolnych źródeł. Opcja "Wizard" pozwala w banalny sposób, krok po kroku przerobić dowolny materiał.

Witam!

Kurczę... Nie mogę sobie poradzić tzn nie wiem jak pobrać... Moge prosić "instrukcję?" ?

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukiwał darmowych programów do konwersji plików wideo z formatu .FLV na .WMV, .AVI, .MOV lub .MPG, gdyż wygasła mu licencja na YouTube FLV to AVI Converter Pro 2.1.2. W odpowiedziach polecono użycie VLC Media Player, który posiada funkcję konwersji i przechwytywania audio/video z różnych źródeł oraz oferuje prosty kreator ("Wizard") do konwersji formatów. Ponadto rekomendowano darmowy program SUPER dostępny na stronie erightsoft.com, jednak użytkownik miał trudności z pobraniem i instalacją, co zostało wyjaśnione poprzez szczegółowe instrukcje dotyczące nawigacji po stronie i znalezienia właściwego linku do pobrania. Dyskusja skupiała się na znalezieniu w pełni darmowych i działających narzędzi do konwersji wideo bez ograniczeń trialowych.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA