logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Honda VT800 - dostępność części i kompatybilność z VT750?

Przemyslaw 16 Paź 2007 15:35 5419 2
REKLAMA
  • #1 4384271
    Przemyslaw
    Poziom 28  
    Ocena: 66
    Wybaczcie temat na forum elektronicznym ale wiem, że napewno wielu z Was jeździ i interesuje się motocyklami. Pozwoliłem sobie zatem wszcząć dyskusję na forum ogólnym, gdzie jak sądzę, będę mógł porozmawiać na temat niekoniecznie elektroniczny.

Przyjaciel planuje zakup takiego motocykla - Honda VT800. Z tego co ja się dowiedziałem, ten model był produkowany tylko przez rok i tylko w USA. Jak więc będzie z potencjalnymi naprawami? Czy części pasują, np. od VT750? Pytam obecnych i byłych posiadaczy takich motocykli.

Pozdrawiam wszystkich motonitów i wdzieczny będę za wszelkie rady. Może być też GG albo PW..
  • REKLAMA
  • #2 4419323
    tmgofer
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Cześć
    Jeżeli motocykl był produkowany tylko prze rok i tylko w stanach, to generalnie nie poleca się kupowania takich cudów - tak samo jest ze wszystkimi 400 ccm. Strasznie ciężko dostać do nich części. Plusem natomiast jest to, że Honda ma bardzo dużo autoryzowanych serwisów i sciągnięcie części jest zazwyczaj możliwe...
    Jeżeli szukasz dokładnych informacji, to lepiej się popytać na forum motocyklowym np. na grupa-poludnie.info albo na grupie dyskusyjnej pl.rec.motocykle

Pozdrawiam! GoFer
  • #3 4420198
    Przemyslaw
    Poziom 28  
    Ocena: 66
    Dzieki. Kolega i tak juz zakupil ten motocykl. Wiekszosc z tego to chyba przerobiona VT700 i VT750 a ich jest duzo. Mysle, ze blok silnika taki sam. Kola szprychowane od VT600. Taki widac amerykanski skladak. Troche wiecej niklu niz w europejskich siostrach. Chodzi fajnie.
    Tak czy siak jest po jablkach :) Ale ogolnie motocykl mi sie podoba.
REKLAMA