logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy Kaspersky 7 i Outpost 4.0 działają bez konfliktów?

Glas 18 Paź 2007 21:22 1083 6
REKLAMA
  • #1 4391433
    Glas
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam mam pytanie czy to polaczenie "gryzie sie"? Poniewaz mysle nad zakupom obu programow
  • REKLAMA
  • #2 4391503
    Brauniack
    Poziom 27  
    Ocena: 48
    A nie lepiej zastosować jeden a solidny system antywirusowy itp? outpost 4.0 jest trial darmowy i podobnie z kaspersky 7 zainstaluj i zobacz czy bedzią działać.
  • REKLAMA
  • #3 4391535
    Glas
    Poziom 10  
    jeden a solidny? Co masz kolego na mysli?
  • #4 4391582
    *mondzio*
    Poziom 30  
    Ocena: 54
    To może lepiej cały pakiet Kaspersky,
    czyli Kaspersky Internet Security
  • REKLAMA
  • #5 4391764
    Glas
    Poziom 10  
    tez bralem pod uwage Kaspersky Internet Security, ale uwazam ze jednak w jednym programie firewall i antywirus to kaszanka. Alemoze komus uda sie zmienic moje zdanie poprzez pozadne argumenty? :)
  • REKLAMA
  • #6 7037606
    nilson9
    Poziom 10  
    Ocena: 20
    Witam wszystkich forumowiczow!
    Moze ktos mi pomoc z odnalezieniem Kasperski Internet Security 7.0 w jezyku angielskim
    Jestem marynarzem i mam bardzo slabe lacze i kaza strona otwiera sie mi bardzo wolno!
    Wiec moze koledzy moga podac mi link do stronki z download kis 7 stara wersja !!

p.s.to co ja znalazlem jest wersja pl.a potrzebuje angielska!:)

z gory dziekuje i pozdrawiam :)
  • #7 7037648
    Sound3D
    Poziom 15  
    Ocena: 3
    Zainstaluj sobie KIS + PC Firewall Tools i wszystko będzie pięknie chodzić.

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy kompatybilności programów Kaspersky 7 i Outpost 4.0 oraz ewentualnych konfliktów między nimi. Pojawiła się sugestia, aby zamiast łączyć dwa oddzielne programy, wybrać jeden, solidny system zabezpieczeń, np. pakiet Kaspersky Internet Security, który integruje funkcje antywirusa i firewalla. Autor wyraża sceptycyzm wobec łączenia firewalla i antywirusa w jednym programie, ale jest otwarty na argumenty. W dalszej części pojawiła się prośba o link do angielskiej wersji Kaspersky Internet Security 7.0, ze względu na ograniczone łącze internetowe. Zalecane jest zainstalowanie Kaspersky Internet Security wraz z PC Firewall Tools dla optymalnej współpracy i stabilności działania systemu zabezpieczeń.
REKLAMA