logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sony Ericsson K610 - brak komunikacji, świeci czerwona dioda, co sprawdzić?

mariola 25 Paź 2007 22:13 1662 3
REKLAMA
  • #1 4415071
    mariola
    Poziom 10  
    Witam posiadam k610 przy którym pali się czerwona dioda przy włączniku,bateria na fulla naładowana.
    Telefon nie jest po upadku i niema śladów cieczy,
    pierwsze co myślałem żę oprogramowanie,lecz gdy podłączyłem telefon pod boxa(cruiser)niema żadnej komunikacji.
    Od czego zacząć:?:.
  • REKLAMA
  • #2 4418373
    AndRe
    Poziom 23  
    Ocena: 1
    moze to zbieg okolicznosci z tym upadkiem
    moim zdaniem padl EROM i edzie brak komunikacji. Podlacz tel pod zasilacz max 5 Volt ale zamien bieguny - podlacz na ok 3-4 sek. powinna wrócic komunikacja ;)
  • REKLAMA
  • #3 4705612
    goblins
    Poziom 17  
    Ocena: 51
    Witam mam podobny klopot ze pali sie tylko lampka wgrywałem main i raw i to samon nie pomogło próbowałm zrobic naprawe Eroma ale wyskakuje ze nie da sie bo za niska wersja jest w telefonie czy cos takiego (jakis bład) a po próbie wgrania Eroma tez wywala jakis bład :( a telefon jak sie właczy to podsaietla sie na biało LCD i pali sie lampa a potem pisze napis SonyErisccon i tyle koniec jest z uruchaminia czy moze miał ktos podobny przypadek i czy udało sie komus takie cos naprawic??
    Pozdrawiam
  • #4 4706107
    fokus73
    Poziom 27  
    Ocena: 15
    AndRe napisał:
    .... Podlacz tel pod zasilacz max 5 Volt ale zamien bieguny - podlacz na ok 3-4 sek. powinna wrócic komunikacja ;)

Czy może to ktoś potwierdzic ?? Może mój W200i wstanie po tym zabiegu bo po usb sie nie komunikuje na DCU60.
REKLAMA