logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy mogę wgrać CID 52 na Sony Ericsson W660 z CID 49 Brown?

rraaddoo 02 Lis 2007 08:48 966 3
REKLAMA
  • #1 4438820
    rraaddoo
    Poziom 16  
    Ocena: 8
    witam

dostałem sony ericsona w660 na polaka z cidem 49 brown lecz na supporcie jest tylko cid 52 do pobrania czy moge bez obaw wgrac tą wyższą wersje ( mam setoola 3)czy tez np.zrobic to kulan kendi ,

podpytywałem sie znajomych i jeden mówi żeby nie kombinować drugi że bez problemu pójdzie a ja wkońcu niewiem co robić a klient czeka!!!

jakie jest wasze zdanie na ten temat oczywiście wywnioskowane z własnych doświadczeń???

pozdr.
  • REKLAMA
  • #2 4438836
    poochone
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 164
    jezeli masz telefon fabrycznie bez simloka to mozesz smialo robic a jak masz robionego simloka po patchu to lepiej poszukaj cida 49 bo jak wrzucisz mu inny soft to lok ci powroci a tym bardziej jak mu wrzucisz 52 to bedziesz miec problem z lokiem bo pobiera 10 kredytow za loka
  • REKLAMA
  • #3 4439341
    PETERBB
    Poziom 20  
    Ocena: 3
    poochone napisał:
    jezeli masz telefon fabrycznie bez simloka to mozesz smialo robic a jak masz robionego simloka po patchu to lepiej poszukaj cida 49 bo jak wrzucisz mu inny soft to lok ci powroci a tym bardziej jak mu wrzucisz 52 to bedziesz miec problem z lokiem bo pobiera 10 kredytow za loka

nie pobiera 10 kredytow bo juz nie dziala ja bym raczej uwazal na niego skoro jest brown nie pisze tam przypadkiem ze to prototyp ?
  • #4 4439367
    rraaddoo
    Poziom 16  
    Ocena: 8
    witam
    wlasnie taki napis znajduje się z tyłu nan naklejece "prtotype not for sale"

pozdr
REKLAMA