logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki program do stworzenia romantycznego filmiku jak na YouTube?

Adrian113 04 Lis 2007 08:14 16437 6
REKLAMA
  • #1 4443979
    Adrian113
    Poziom 13  
    Ocena: 61
    Witam mam pytanko chciałbym zrobić filmik dla mojej ukochanej
    filmik tego typu co w podanym liku http://pl.youtube.com/watch?v=WBTlQk0MrF0
    jakiego programu będę potrzebował z góry dziękuje i przepraszam że wtrąciłem tutaj linka bo chyba nie wolno

Przeniosłem z Programowanie Ogólne. Poza tym odpowiedź na pytanie kolegi znajduje się w komentarzach pod filmem - krzychoocpp
  • REKLAMA
  • #2 4444642
    kinro
    Poziom 15  
    Ocena: 26
    Power Director , Pinacle Studio
  • REKLAMA
  • #3 4444720
    basf_wrocław
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    Najprostsze i najtańsze będzie chyba Ulead video studio
  • #4 4444822
    Samuraj
    Poziom 35  
    Ocena: 615
    To nie jest filmik tylko pokaz slajdów, do takich celów wystarczy MemoriesOnTv.
    Wybrać sobie ciekawe zdjęcia do tego dorobić plansze z napisami choć by w Paincie, ustawić przejścia i ot cała robota.
  • REKLAMA
  • #5 4445345
    xray81
    Poziom 22  
    Ocena: 73
    Sam autor tego filmiku napisał że użył Ulead Media Studio 8 Pro.
  • REKLAMA
  • #6 4445521
    Stingerek
    Poziom 28  
    Ocena: 4
    Taki filmik to mozna zrobic w 5 minut w Windows Movie Maker... to jest fuszerka.
  • #7 4447415
    karol_plocha
    Poziom 14  
    Ocena: 8
    Nie tyle co fuszerka, ale prosta sprawa.

Ale zgadzam sie, że aby zrobić taki film wystarczy movie maker, który jest bardzo łatwy w obsłudze.

Podsumowanie tematu

✨ Do stworzenia romantycznego filmiku w stylu pokazu slajdów, jak w podanym przykładzie z YouTube, można użyć różnych programów do edycji wideo i tworzenia prezentacji multimedialnych. Najprostsze i najtańsze rozwiązania to Ulead Video Studio oraz Windows Movie Maker, który jest łatwy w obsłudze i wystarczający do szybkiego wykonania takiego filmu. Autor oryginalnego filmiku użył programu Ulead Media Studio 8 Pro. Alternatywnie, do prostych pokazów slajdów z przejściami i napisami można wykorzystać MemoriesOnTv. Programy takie jak Power Director i Pinnacle Studio również nadają się do tego celu, oferując bardziej zaawansowane funkcje edycji. Filmik jest w rzeczywistości pokazem slajdów z dodanymi planszami i przejściami, co nie wymaga skomplikowanego oprogramowania.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA