logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wpisać kody w tunerze Globo 5000 z softem 3.2.90 bez sygnału?

macieklap 10 Lis 2007 08:39 3461 6
REKLAMA
  • #1 4464630
    macieklap
    Poziom 2  
    mam problem z wpisaniem kodów w tunerze globo 5000. nie mogę włączyć tego menu w którym sie je wpisuje. po wpisaniu kodu 9339 jako kanału nic sie nie dzieje- nie wyświetla ze niema takiego kanału ale i nic sie nie pojawia, okienko z wpisanym kanałem 9339 cały czas sie wyświetla i nic sie nie dzieje. co może być tego przyczyną? czy powodem może być to ze nie podłączyłem tunera do talerza(innymi słowy brak sygnału)? dodam ze wersja softu to 3.2.90
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 4467308
    Lidzia
    Poziom 28  
    Ocena: 36
    Tuner dziewiczy nie edukowany więc nici z wpisywania witamin trza go pierwsze zedukować żeby można bylo wpisywać witaminki.A żeby można bylo edukować to trza poznać jaki loader posiada ten tuner bardzo ważne! bo softy edukacyjne na ten tuner są pisane pod loader 1.0.7. tu sie trza zarejestrować http://www.globo.home.pl/index.php?sid=a5ec885ca9b00d28fdcc3c51c29fbbb6
    tam masz wszystko co potrzebne do tego tunera po rejestracji klikasz na ODBIORNIKI OPARTE NA PROCESORZE STi5518 bo takowego posiadasz pierwsze poczytaj potem edukuj co nagle to po diable wszystko tam masz a potrzebne programy i softy w download powodzenia
  • #4 5927806
    bociek2
    Poziom 1  
    witam
    ja mam loadera 1.0.7. globo 5000 i jak wpisze kod 9339 to wystkakuje mi tabela z kodam moge je edytowac ale te kody co mam to jest ich po 2 cyfry w 16b okienkach a w moim globo jest okienek 8 po 2 cyfry kdos mi pomoze plees
  • REKLAMA
  • #6 5928625
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Problem dotyczy wpisywania kodów w tunerze satelitarnym Globo 5000 z oprogramowaniem w wersji 3.2.90, gdzie użytkownik nie może uruchomić menu do wprowadzania kodów, a po wpisaniu kodu 9339 jako kanału nie pojawia się żadna reakcja. Dyskusja wskazuje, że tuner musi być najpierw "edukowany" (zarejestrowany i przygotowany do obsługi kodów), co wymaga znajomości wersji loadera – w tym przypadku 1.0.7. Bez edukacji nie jest możliwe wpisywanie kodów. Brak sygnału z anteny satelitarnej (talerza) może uniemożliwiać poprawne działanie funkcji, ale kluczowe jest posiadanie odpowiedniego loadera i oprogramowania edukacyjnego. Wskazano również źródła i fora internetowe, gdzie można znaleźć programy, softy i instrukcje dotyczące edukacji tunera oraz obsługi kodów, które zwykle służą do sharingu (nielegalnego dostępu do kanałów). Użytkownicy opisują różnice w formacie kodów i okienek w menu, co może wynikać z wersji oprogramowania lub loadera.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA