logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wsad do pamięci telewizora Grundig STF-72-1001-7 - poszukiwanie działającego wsadu

tom32 15 Lis 2007 00:42 4715 7
REKLAMA
  • #1 4482588
    tom32
    Poziom 15  
    Ocena: 2
    Witam Wszystkich.Poszukuję pewnego wsadu do telewizora jak w temacie.Ściągnąłem z netu od takiego samego z jakiejś rosyjskiej strony ale nie pomogło, napewno mam pamięć uszkodzoną.Z góry dziękuję
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 4488253
    Fhuartel
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    jeśli jesteś zainteresowany i chcesz się pobawić to podam opcje

Obowiązują zasady pisowni! Regulamin p.15. [Mirek Z.]
  • #4 4489956
    zaklad
    Poziom 15  
    Ocena: 14
    Telewizor chodzi normalnie na pamięci z OTVC Provision
    L2815TM , trzeba wejść w tryb serwisowy i ustawic geometrię i opcje.
  • #5 4556636
    tom32
    Poziom 15  
    Dziękuję Koledzy za zainteresowanie, oczywiście , że jestem zainteresowany opcjami lub wsadem, może macie pewny wsad do tego provisiona?
  • REKLAMA
  • #7 4556683
    tom32
    Poziom 15  
    Dziękuję za odpowiedź, ten wsad nie chodzi, ściągnąłem kilka z netu i tylko na jednym mam obraz bez fonii, z niemieckim menu bez możliwości zmiany języka i systemu fonii.Na tym z elektrody mam "pompowanie " obrazu i brak osd
  • REKLAMA

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwany jest działający wsad do telewizora Grundig STF-72-1001-7, ponieważ posiadany wsad z rosyjskiej strony nie działa poprawnie, a pamięć jest prawdopodobnie uszkodzona. Wskazano możliwość poszukiwania wsadu do chassis TV4KS oraz użycie pamięci OTVC Provision L2815TM, która pozwala na uruchomienie telewizora z koniecznością wejścia w tryb serwisowy w celu ustawienia geometrii i opcji. Udostępniono link do wsadu dla modelu STF-72-1001-7, jednak ten wsad powoduje problemy z obrazem i brakiem OSD. Zaproponowano również linki do tematów z instrukcjami ustawień opcji w przypadku uzyskania obrazu bez dźwięku lub z problemami. Poszukiwane są pewne i sprawdzone wsady do tego modelu lub do pamięci Provision.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA