Witam, mam pewien problem odnośnie nowo kupionych słuchawek.
Gdy rozmawiam z kolegami na TS (Team Speak 2) to oni słyszą siebie (swój pogłos) tak jakbym ja miał głośniki.
Nie wiem jak temu zaradzić. Gdy odpalam winampa i nagrywam dźwięk z mikrofonu, a nic do niego nie mówię to rejestrator dźwięku rejestruje mi muzykę z winampa, ale nie dość głośno.
Jest nie słyszalna.
Nie wiem co z tym zrobić, próbowałem już ustawiać w mikserze, w opcjach TS i w opcjach systemu.
Nadal to samo. Boost jest wyłączony.
Mikrofon jest ustawiony na połowę swojej głośności i problem nadal istnieje.
Proszę Was o jakąś radę, pomoc.
Słuchawki : CANYON VoIP Headset CNR-HS3
System: WinXP sp2
Karta dziękowa: Zintegrowana na płycie głównej - sterownik Vinyl AC'97 Audio (WAVE) [sterowniki zainstalowane ze strony którą podał EVEREST HOME]
Płyta główna: MSI P4M800 Pro (Mikroukład płyty głównej VIA P4M800 Pro)
Gdy rozmawiam z kolegami na TS (Team Speak 2) to oni słyszą siebie (swój pogłos) tak jakbym ja miał głośniki.
Nie wiem jak temu zaradzić. Gdy odpalam winampa i nagrywam dźwięk z mikrofonu, a nic do niego nie mówię to rejestrator dźwięku rejestruje mi muzykę z winampa, ale nie dość głośno.
Jest nie słyszalna.
Nie wiem co z tym zrobić, próbowałem już ustawiać w mikserze, w opcjach TS i w opcjach systemu.
Nadal to samo. Boost jest wyłączony.
Mikrofon jest ustawiony na połowę swojej głośności i problem nadal istnieje.
Proszę Was o jakąś radę, pomoc.
Słuchawki : CANYON VoIP Headset CNR-HS3
System: WinXP sp2
Karta dziękowa: Zintegrowana na płycie głównej - sterownik Vinyl AC'97 Audio (WAVE) [sterowniki zainstalowane ze strony którą podał EVEREST HOME]
Płyta główna: MSI P4M800 Pro (Mikroukład płyty głównej VIA P4M800 Pro)