logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Program do wklejania ruchomego GIF-a na zdjęcie - alternatywy dla Photoshopa

matlech 23 Lis 2007 12:31 1071 4
REKLAMA
  • #1 4511602
    matlech
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    Witam
    ma pytanie czy da sie jakimś programem, zrobic cos takiego ze np. wkleje gifa na zdjecie i on sie bedzie ruszał... bo wklejająć w Photoshopie np. to gif sie robi nie ruchomy...

pozdro
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 4511641
    matlech
    Poziom 12  
    wielkie thx , a który z nich najbardziej polecasz? chodzi mi o wklejenia z 2-3 gifów na zdjecie ... , i najlepiej zeby w gifie zapisało zeby sie dało na meila wysłać w formie kartki swiątecznej
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 4511649
    metalli
    Poziom 30  
    Ocena: 43
    Gif Animator, ale tak jak wspomniałem nie kieruj się NIGDY tym co polecają inni - zobacz po prostu który najbardziej Tobie odpowiada. Pozdrawiam, a jak pomogłem zamknij temat i nie zapomnij kliknąć na pomógł :-> A tak poważnie cieszę się że mogłem pomóc i do zobaczenia gdzieś na sieci... mozez podać też adres stronki na której będziemy mogli podziwiać efekty, nic tak nie buduje jak zobaczyć że komus pomogłeś
  • #5 4513300
    matlech
    Poziom 12  
    no własnie , skorzystałem juz z gif animator.. a teraz dopiero przeczytałem ze go polecasz , ogólnie spoko , narazie jeszcze próbuje jego mozliwosci

thx i temat do zamkniecia
REKLAMA