logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wgrywanie języka polskiego do Motoroli Z8 - metody i narzędzia

GrzegorzD 24 Lis 2007 22:40 1663 7
REKLAMA
  • #1 4517309
    GrzegorzD
    Poziom 11  
    Jak i ewentualnie czy można wgrać polaka do motki Z8, myślałem że tak jak do SE z symbianem, ale chyba nie...
  • REKLAMA
  • #2 4518137
    ryco31
    Poziom 11  
    Ocena: 8
    Przed całą zabawą zrób sobie kopie zapasowe programem flesh backup, jak już to zrobisz to odpal telefon gwiazdka + krzyżyk + power i podaj co tam pisze to coś poradzimy w tej sprawie :D
  • REKLAMA
  • #3 4518162
    Tech mobil

GSM Product Supporter
    Ocena: 35
    najlepiej udaj sie do serwisu jak dobry to zrobi to od reki (zreszta temat byl na elektrodzie juz )a jak uszkodzisz to szkoda telefonu i czasu za pare groszy
    Konto firmowe:
    P.P.U.H. Tech Mobil Tomasz Zawisza
    Siedliska Sławęcińskie 57, Skołyszyn, 38-242 | Strona WWW: www.techmobil.pl
  • #4 4518222
    arem
    Poziom 39  
    Ocena: 278
    ja też radzę - poszukaj serwisu , jak uwalisz to wtedy będziesz miał zabawę ,
  • #5 4518276
    GrzegorzD
    Poziom 11  
    Dziękuje za rady o odwiedzeniu serwisu, ale sam mały prowadze, ale do motoroli mam tylko UltimeBoxLight, a on Z8 nie robi...
  • REKLAMA
  • #6 4518299
    komismaja
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 25
    są pliki np pod rsd z pl retail i brand na play takze kwestia zdobycia tylko ;)
  • REKLAMA
  • #7 4518635
    Marek09
    Poziom 24  
    Ocena: 137
    W tamtym tygodniu wrzucałem właśnie do z8 flasha z polakiem, z tym że przez scouta. Poszło bez problemu. Plik pod scouta znajdziesz jak wpiszesz w wyszukiwarkę z8 i przeszukasz odpowiedzi.
  • #8 5123081
    dyzzy
    Poziom 14  
    Ocena: 1
    czy możesz podać jakie ma oznaczenie plik z PL wgrywany przez scout, bo na supercie jest ich z 30?

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
W dyskusji poruszono temat wgrywania języka polskiego do telefonu Motorola Z8. Zalecane jest wykonanie kopii zapasowej danych przed próbą modyfikacji oprogramowania, np. za pomocą programu Flesh Backup. Wskazano, że wgrywanie polskiego języka do Motoroli Z8 różni się od metody stosowanej w telefonach Sony Ericsson z systemem Symbian. Użytkownicy sugerują skorzystanie z serwisu, gdyż nieprawidłowe wgranie oprogramowania może uszkodzić telefon. Dostępne są pliki firmware (np. pod RSD) z polską wersją językową, w tym brandowane na operatora Play. Jeden z użytkowników potwierdził skuteczne wgranie polskiego języka do Z8 za pomocą narzędzia Scout, które wymaga odpowiedniego pliku firmware. Pojawiła się prośba o podanie dokładnego oznaczenia pliku z polskim językiem do Scouta, gdyż dostępnych jest wiele wersji.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA