Witam, mam taki problem z setoolem że gdy robie operacje na fonach CID52 to wszystko jest wporząku, tzn. w Use server... mam wpisane jakieś nieprawidłowe dane (login i hasło). I gdy np. robie simlock to wszystko jest OK.
Problem rozpoczyna się gdy mam fona z CID49 lub51, wtedy każda operacja zakończon jest tym samym czyli komunikatem że podana nazwa użytkownika jest niepoprawna. Nie moge wgrać flash, przekonwertować do CID52, Zrobi resetu poprostu nic, czego bym nie cchiał zrobić to wyskakuje komunikat bad username/password...
Czy trzeba mieć prowidłowy login i hasło a program poprostu nie pobiera nic logów czy jak?
Dodam że jeżeli o SEtoola to jestem bardzo świeżym userem
Szukałem ale nie znalazłem na forum nic konkretnego...
Problem rozpoczyna się gdy mam fona z CID49 lub51, wtedy każda operacja zakończon jest tym samym czyli komunikatem że podana nazwa użytkownika jest niepoprawna. Nie moge wgrać flash, przekonwertować do CID52, Zrobi resetu poprostu nic, czego bym nie cchiał zrobić to wyskakuje komunikat bad username/password...
Czy trzeba mieć prowidłowy login i hasło a program poprostu nie pobiera nic logów czy jak?
Dodam że jeżeli o SEtoola to jestem bardzo świeżym userem
Szukałem ale nie znalazłem na forum nic konkretnego...