logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wymienić ślizgacze w myszce Logitech G5 na teflonowe mICEskatez?

iMp3t 10 Gru 2007 17:51 4168 4
REKLAMA
  • #1 4573319
    iMp3t
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam.
    Mam pytanie dotyczące myszki Logitech G5 a konkretnie chciałbym się dowiedzieć, jaki jest sposób wymiany ślizgaczy. Moja G5 ma już trochę "zjechane" ślizgacze, i kupiłem teflonowe mICEskatez'y. Moje pytanie brzmi, czy lepiej nakleić nowe ślizgacze na stare, czy może lepiej odkleić stare ślizgacze i na ich miejsce przykleić nowe? Korzystam z podkładki Everglide Titan MonsterMat. Mam obawy, że gdy nakleję nowe ślizgacze bezpośrednio na stare, to odległość lasera od powierzchni podkładki może być za duża i myszka zacznie się "gubić". Z góry dziękuje za odpowiedzi i pomoc.
    Pozdrawiam, iMp3t.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 4573474
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 4573525
    iMp3t
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Dzięki za pomoc, zrobię jak podpowiadasz, chociaż porównanie opon w samochodzie do ślizgaczy w myszce, to kiepskie porównanie.
    Pozdrawiam, iMp3t.
  • REKLAMA
  • #4 4573675
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #5 5790346
    Aksa1
    Poziom 11  
    Raczej "W zimie..." a zimę to mozna miec albo i nie ;) w polsce mamy ;P

Co do tematu to nie zgodze sie...
    Porownanie jest w ogole nietrafione. Wymienialem slizgacze w G5 na nowe... i te nowe okazaly sie duzo nizsze... i mycha szybko zaczela po prostu szurać! Oczywiscie było juz za pozno aby przekleic i nakleic na stare. Teraz wiem co zrobie... nakleje nowe na strare ;)

Co do testu czy myszka bedzie lapac... to tasma samoprzylepna kawalek cienkiej tektorki czy co tam jest pod reka i testowo przykleic i zobaczyc czy laster smiga ;>
    Moj smiga ;] pzdr^^
REKLAMA