logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

JVC KD-AVX11 - jak ustawić odtwarzanie divx/mpg/mpeg?

luftu 12 Gru 2007 20:27 2538 1
REKLAMA
  • #1 4581038
    luftu
    Poziom 1  
    Ocena: 1
    Jesli chodzi o divx to probowalem juz pare filmow, wszystkie w avi tak jak kaze producent... zaden nie dzialal.
    Filmy z komputera nagrane w mpg tez nie dzialaja.
    płyta video-cd z polskim filmem rowniez.
    w niektorych przypadkach leci sam głos, obraz nigdy.
    Wina jest pewnie moja, bo nie wiem jak ustawic opcje, badz jak nagrac odpowiednio filmy. Ma ktos takie radio i podobny problem? Jestem laikiem w kwestii radii samochodwych. pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 4587694
    mariom0
    Poziom 1  
    Witam Cię kolego ja Ci chyba nie pomogę bo mam ten sam problem z tym odtwarzaczem,ale może wspólnie coś zrobimy,napisz mi czy podłączałeś przewód od radia (chyba jasno zielony) pod włącznik świateł hamulca?Ja nie bo musze z tym jechać do elektryka samochodowego (a nie mam kiedy).Nie mam polskiej instrukcji a po angielsku nie władam ale wypatrzyłem w angielskiej instr. że trzeba podłączyć *jasnozielony pod włącznik świateł hamulca i fioletowy pod światła cofania* MOŻE JAK TO ZROBISZ TO BĘDZIE OK. Ja będę u elektryka dopiero po Nowym Roku.Proszę Cię daj znać jak to zrobisz. Ps. a Ty nie masz instrukcji polskiej??
REKLAMA