logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

STK 4244MK5 – schematy aplikacyjne i dane techniczne wzmacniacza audio szukam

Mazi 16 Gru 2007 22:42 2378 9
REKLAMA
  • #1 4595692
    Mazi
    Warunkowo odblokowany
    Ocena: 42
    Witam.Moze zna ktos taki układ jak w tytule albo ktos cos budował na niej.Wpadła mi ostatnio taka kosc w rece ,moze udało bysie z niej cos ciekawego zrobic.Znalzlem cos w necie ale wszystko po chinsku a ja troche niebardzo w tym jezyku.Moze ktos ma jakies aplikacje i dane tego układu w jezyku zrozumiałym.Pozdrawiam i dzieki za zainteresowanie.
  • REKLAMA
  • #2 4595744
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #3 4596944
    Mazi
    Warunkowo odblokowany
    Witam.Jakość nienajlepsza bo z tel. Jakby kos posiadal jakies aplikacje i dane tego STKa to bym prosił ewent na maila.Układ podobno grał lecz na ktorejs imprezie wylądował z czwartego pietra :))) czesci trafiły do mnie.Pozdr
    Załączniki:
    • STK 4244MK5 – schematy aplikacyjne i dane techniczne wzmacniacza audio szukam Image010.jpg (23.63 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • STK 4244MK5 – schematy aplikacyjne i dane techniczne wzmacniacza audio szukam Image011.jpg (18.95 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #4 4598631
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #6 4600900
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #7 4602504
    Mazi
    Warunkowo odblokowany
    witam.to nie moja aukcja tylko ten STK był z takiego wyciągniety.
  • #8 4605774
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #9 4606005
    Diagran6
    Poziom 25  
    Ocena: 28
    A ja na tym STK-u mam oryginalną końcówkę mocy w A5512B produkcji RADMOR-a. Działa super.
  • #10 4609497
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Dyskusja dotyczy układu hybrydowego wzmacniacza audio STK4244MK5. Autor poszukuje schematów aplikacyjnych i danych technicznych w zrozumiałym języku, gdyż dostępne materiały są w języku chińskim. Uczestnicy zwracają uwagę, że jeśli układ jest oryginalny (np. Sanyo), to budowa wzmacniacza jest zasadna, natomiast podróbki są nieopłacalne. Wspomniano, że układ mógł ulec uszkodzeniu, gdyż autor informuje, że układ spadł z czwartego piętra, co dyskwalifikuje go do dalszego użytku. Podano link do danych technicznych hybrydy, która oferuje parametry 2x120W przy ±78V. Jeden z uczestników wskazał, że posiada oryginalną końcówkę mocy na STK w module A5512B produkcji RADMOR, która działa poprawnie. Zwrócono także uwagę na pomyłkę w oznaczeniu modelu – zamiast STK4244MK5 pojawił się STK4204MK5. Podsumowując, oryginalne układy STK nadają się do budowy wzmacniaczy, ale uszkodzone egzemplarze nie są warte naprawy ani dalszego wykorzystania.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA