logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Szukam gotowej prezentacji w Macromedia Flash 7 z animacjami kształtu i ruchu

ks_fenix 17 Gru 2007 18:03 5092 12
REKLAMA
  • #1 4597734
    ks_fenix
    Poziom 23  
    Ocena: 30
    Witam. Otóż przedstawię sprawę jasno. Muszę oddać prezentację z informatyki w formacie Flash zrobioną w programie Macromedia Flash 7. Niestety nie mam wolnego czasu aby wykonać prezentację. Prezentacja jest na jutro. Zwracam się z prośbą do życzliwych ludzi: Jeśli ktoś ma zrobioną ciekawą animację we Flashu przez siebie to czy mógłby wysłać mi ją na maila wraz z plikiem źródłowym .fla i wynikowym.
    Proszę o szybką pomoc
    Za najlepszą pracę dam 30pkt bo tyle mam :D
    Temat dowolny, ale aby nie wykraczał poza normy moralne. Ważne żeby praca była zrobiona w programie Macromedia Flash 7 lub wyżej.
    Interesują mnie takie techniki animacji zawarte tam jak: animacja kształtu, przekształcenia, animacja ruchu po torze itd. I aby praca nie była podpisana.
    Na prace czekam do godz 20 00
    Z góry dzięki.
  • REKLAMA
  • #2 4598166
    Pituś Bajtuś
    Poziom 28  
    Ocena: 10
    sliwek999 napisał:

Pomyliłeś działy - to powinno trafić do działu "dowcipy". Chociaż to nawet nie jest śmieszne, to jest żałosne. Nie dość że wymagasz nadesłania wielu prac, to jeszcze "łaskawie" dasz za "najlepszą" 30 pkt. A co mi z tych 30 punktów przyjdzie? Kupie za to chleb? Nie. Nawet jakbyś dawał 300 tysięcy puntów, to i tak po grzyba mi one? Chcesz płacić za fizyczną usługę jakieś wirtualne "punkty". Tak więc te punkty to sobie zachowaj. I zmień szkołę, bo z podejściem "muszę" daleko nie zajdziesz.
  • REKLAMA
  • #3 4598205
    Elektrooonik
    Poziom 29  
    Ocena: 83
    sliwek999 napisał:

A po 20 już punktów nie będzie ? :cry:
  • REKLAMA
  • #4 4598215
    Pytong
    Poziom 32  
    Ocena: 81
    sliwek999 napisał:

Szukam gotowej prezentacji w Macromedia Flash 7 z animacjami kształtu i ruchu

Ciekawe na ilu forach jeszcze jest ten sam post :)
    :idea: Od 20 do północy zdążysz, więc sie zabieraj, czas biegnie.
  • #5 4598245
    Elektrooonik
    Poziom 29  
    Ocena: 83
    Ja bym sie zabrał za to ale jak do 20 nie zdąże to sie napracuje na marne ;)
  • REKLAMA
  • #6 4598250
    ks_fenix
    Poziom 23  
    Ok przepraszam wszystkich za mój post. Może został źle zrozumiany. Nie jestem żadnym piratem czy wyłudzaczem cudzych projektów. Problem polega głównie na tym że nie mam pojęcia jaki temat tam ująć.

Na szczęście nikt mi nie przesłał projektów. Dlatego zmieniam moją prośbę.
    Niech ktoś zaproponuje mi jakiś ciekawy łatwy do zrealizowania temat.
  • #8 4598276
    ks_fenix
    Poziom 23  
    Dziękuję za link.
  • #9 4608852
    _Damian_
    Poziom 21  
    Ocena: 12
    Mam pytanie. Czy szkoła zadając zadanie we Flashu udostępniła Wam legalne oprogramowanie do użytku domowego?
  • #10 4609110
    Pituś Bajtuś
    Poziom 28  
    Ocena: 10
    _Damian_ napisał:
    Mam pytanie. Czy szkoła zadając zadanie we Flashu udostępniła Wam legalne oprogramowanie do użytku domowego?

Nie, ale umożliwia korzystanie z laboratoriów po godzinach nauki. Pozatym podobno prace domowe sa nielegalne :D, wiec tak czy siak trzeba będzie je robić w szkole.
  • #11 4609948
    Zumo
    Poziom 21  
    Ocena: 21
    Ja umiem się posługiwać Flashem , więc jak będziesz chciał aby Ci pomóc to pisz na PW.
  • #12 4617176
    grzegorz5657
    Poziom 1  
    Co do samej prezentacji - polecam program dużo łatwiejszy w obsłudze niż Macromedia Flash - mianowicie SwishMax 2. Nie posiada co prawda wszystkich funkcji MF, ale do zrobienia prezentacji w zupełności wystarczy. :idea:
  • #13 4617819
    ks_fenix
    Poziom 23  
    Odnośnie prezentacji, to wykonałem ją sam. Otrzymałem ocenę +5.
    Co do programu Macromedia to nauczyciel kazał nam zainstalować wersję próbną. Również z próbnej wersji korzystaliśmy w szkole.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik poszukiwał gotowej prezentacji wykonanej w programie Macromedia Flash 7 z animacjami kształtu, przekształceniami i animacją ruchu po torze, z prośbą o przesłanie plików źródłowych .fla oraz wynikowych. Ze względu na brak czasu i termin oddania na następny dzień, oczekiwał szybkiej pomocy, oferując wirtualne punkty jako nagrodę. W odpowiedziach pojawiły się krytyki dotyczące podejścia do zadania oraz sugestie, by samodzielnie podjąć się realizacji projektu. Autor zmienił prośbę, prosząc o propozycje łatwych tematów do realizacji. Zaproponowano link do inspiracji projektów. Dyskutowano także o legalności oprogramowania, wskazując, że szkoła udostępnia wersję próbną Macromedia Flash 7 oraz dostęp do laboratoriów komputerowych. Wskazano alternatywę w postaci programu SwishMax 2, który jest prostszy w obsłudze, choć mniej funkcjonalny. Ostatecznie autor wykonał prezentację samodzielnie i otrzymał pozytywną ocenę.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA