Mam telefon siemens s100 kolor. Chcialbym ustawic sobie funkcje sms w tym telefonie. Na stronie TP nie ma tego modelu z ustawieniami. Ustawienia innych telefonów marki siemens roznią sie jednak troche od menu jakie mam w telefonie. Co więcej ściagnałem sobie instrukcje angielską(polskiej nie ma niestety) ze strony siemensa. I w niej tez jest inne menu niż u mnie. Mam telefon kupiony w niemczech. Jakbym mial takie menu jak w instrukcji to bym ustawil smsy w taki sposob jak inne modele np SIEMENS Gigaset S450
1. Wejdź w MENU.
2. Wejdź w pozycj´ SMS, a następnie w pozycję USTAWIENIA i wybierz pozycję CENTRUM SMS.
3. Na wyświetlaczu telefonu obok napisu CENTRUM SERWISOWE 1 powinien pojawić się znaczek.
4. Ustaw wysyłanie TAK, wybierz pozycję SMS, wciśnij EDYTUJ i wpisz numer 0802767000.Wciśnij 2 razy ZAPISZ.
5. Następnie wybierz pozycję CENTRUM SMS 2, ustaw wysyłanie NIE, wybierz pozycję SMS, wciÊnij EDYTUJ i wpisz numer 080276700.
Wciśnij 2 razy ZAPISZ.
6. Wyjdê z MENU.
A w moim telefonie jest inne menu:-(. Mogę napisac mniej wiecej jak to wyglada.
Wchodze do menu.
Wybieram SMS.
Settings.
Service Centres.
Service Centres1.
Są tam Active Send (do wyboru tak i nie) , Incoming Outgoing( w nich wpisuje sie numer centrum).
Czy pomoże ktoś mi jak ustawic ten telefon. Moze ma ktos tez taki phone i wie jak ustawic smsy.
Bardzo proszę o pomoc.
1. Wejdź w MENU.
2. Wejdź w pozycj´ SMS, a następnie w pozycję USTAWIENIA i wybierz pozycję CENTRUM SMS.
3. Na wyświetlaczu telefonu obok napisu CENTRUM SERWISOWE 1 powinien pojawić się znaczek.
4. Ustaw wysyłanie TAK, wybierz pozycję SMS, wciśnij EDYTUJ i wpisz numer 0802767000.Wciśnij 2 razy ZAPISZ.
5. Następnie wybierz pozycję CENTRUM SMS 2, ustaw wysyłanie NIE, wybierz pozycję SMS, wciÊnij EDYTUJ i wpisz numer 080276700.
Wciśnij 2 razy ZAPISZ.
6. Wyjdê z MENU.
A w moim telefonie jest inne menu:-(. Mogę napisac mniej wiecej jak to wyglada.
Wchodze do menu.
Wybieram SMS.
Settings.
Service Centres.
Service Centres1.
Są tam Active Send (do wyboru tak i nie) , Incoming Outgoing( w nich wpisuje sie numer centrum).
Czy pomoże ktoś mi jak ustawic ten telefon. Moze ma ktos tez taki phone i wie jak ustawic smsy.
Bardzo proszę o pomoc.