logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wilkinson Sword Protector 3D Diamond vs Quattro Titanium – opinie, różnice, wybór

Roku 25 Gru 2007 13:10 2686 3
REKLAMA
  • #1 4622193
    Roku
    Poziom 10  
    Witam

mam takie pytanie co do maszynek do golenia a w szczególności 3 modeli
    który z nich byłby najlepszy, moze ktos posiada cos z tych modeli i mogłby sie wypowiedziec albo polecic cos innego ;)

1. Wilkinson Sward Protector 3d Diamond

2. Wilkinson Quattro Titanium - czy widać róznice przy goleniu między 4 a 2 ostrzami

3. Wilkinson Quattro Titanium Energy - ta sama sprawa z drganiami czy one coś pomagają czy to tez jakiś zbędny bajer

dzieki za info
    pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 4624188
    Dioda52
    Poziom 27  
    Ocena: 313
    Ja posiadam maszynke Philips pracujaca od 12-240V AC DC z trzema nozami obrotowymi juz od 31 lat i wymienialem baterie trzy razy a sprawuje sie bardzo dobrze.Polecam .
  • REKLAMA
  • #3 4624284
    waldekg
    Poziom 28  
    Ocena: 169
    Witam. A gdzie można kupić brzytwę?
  • #4 4624642
    AxelNext
    Poziom 38  
    Ocena: 451
    waldekg napisał:
    A gdzie można kupić brzytwę?
    Żeby się pochlastać :?::D

Kiedyś używałem maszynek firmy Wilkinson, ale jak kilkanaście lat temu dostałem w prezencie maszynkę firmy Gillette to już pozostałem przy tej firmie.
    Od dobrych kilku lat używam i polecam Gillette MACH 3.

Roku napisał:
    ...sprawa z drganiami czy one coś pomagają czy to tez jakiś zbędny bajer
    Szczerze mówiąc to nie wiem w czym te drgania mają pomóc przy goleniu.
    W Wigilię niezły ubaw żeśmy mieli bo dwie osoby pod choinką znalazły właśnie takie maszynki z "wibratorami" i nie bardzo wiedziały do czego mają służyć te wibracje :D
    Uważam to za zbędny bajer, a w dodatku wibrująca maszynka podczas golenia może zrobić z Ciebie coś na podobieństwo Frankensteina :D
REKLAMA