Witam mam pewnien problem potrzebuję zrobić program do szkoły na delphi zaliczenie z informatyki a przy okazji przyda się
program musiał by wyświetlać pytania i np żeby uczniowie mogli odpowiadać ja zrobiłem już taki mniej więcej projekt ale mam dużo problemów bo nie znam się za bardzo na delphi a musi niestety właśnie na tym być zrobiony .. no to tak ja nie wiem
1.Jak zrobić żeby na koniec wszystkie odpowiedzi jakoś zapisały się do pliku tekstowego
2.Jak zrobić żeby okienko programu było mniej więcej takich rozmiarów jak jest a był pasek przewijania którym przewijało by się na dół
3.Mam taki problem że wcześniej program choć nic w nim nie ma uruchamiał się normalnie a teraz czy dam f9 czy ten zielony przycisk to nic się nie dzieje nie chce się uruchomić
Proszę poprawić błędy - krzychoocpp
1.Jak zrobić żeby na koniec wszystkie odpowiedzi jakoś zapisały się do pliku tekstowego
2.Jak zrobić żeby okienko programu było mniej więcej takich rozmiarów jak jest a był pasek przewijania którym przewijało by się na dół
3.Mam taki problem że wcześniej program choć nic w nim nie ma uruchamiał się normalnie a teraz czy dam f9 czy ten zielony przycisk to nic się nie dzieje nie chce się uruchomić
Proszę poprawić błędy - krzychoocpp