logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odzyskać usunięte wpisy z bloga na Onecie? Archiwa stron www

Hornet60 06 Sty 2008 03:48 1629 4
REKLAMA
  • #1 4662818
    Hornet60
    Poziom 18  
    Ocena: 15
    Witam
    Interesuje mnie informacja gdzie umieszczane są kopie stron www... sprawa wygląda tak: pewna osoba ma onetowego bloga, na którym umieszczała interesujące mnie rzeczy, które później usunęła (parę notek, reszta została). Czy jest możliwość odzyskania tych informacji? Próbowałem z kopii w goglach (z tego zielonego linka pod wyszukanym obiektem) jednak tam jest jedynie backup z ostatnim wpisem z listopada a notki były z grudnia... czy takie informacje zostały jeszcze gdzieś zapisane, a może kopii należy szukać na dowolnym komputerze użytkownika, który wchodził na tę stronę (np w Temporary Internet Files)?
    Z góry dziękuję za odpowiedź
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 4662947
    gavron
    Poziom 22  
    Ocena: 52
    pierwsze slysze o "kopii zapasowej internetu" :)

jesli uzytkownik ktory prowadzi strone internetowa nie robi kopii, to nic nie zdzialasz...
  • REKLAMA
  • #3 4662959
    mbo
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 845
    Wyszukaj stronę na www.google.pl - tam jest trochę starszych wersji stron.
    Ogólnie kopii nie ma.
  • REKLAMA
  • #4 4666456
    Hornet60
    Poziom 18  
    Ocena: 15
    MBO, przecież napisałem że patrzyłem na goglach w kopii strony i nic to nie dało...
    Niestety na tej drugiej stronie też szukałem i chyba nie robią kopii takich głupot jak blogi, ale dzięki za podpowiedź...
    Jeśli jeszcze ktoś ma jakieś propozycje to zapraszam do wypowiadania się...
    Pozdrawiam
  • #5 4671794
    gavron
    Poziom 22  
    Ocena: 52
    jak najwazniejsze jesli znalazlem swoje strony :) hehehehee fajnie popatrzec jak sie przed laty pisalo :)
REKLAMA