Witam
mam mda 1 i nie moge skonfigurowac go w heyah. tzn problem polega na tym ze nie wiem jakie dokladnie opcje mam wybrac. probowalem juz na wiele sposobow. dane do konfiguracji heyah posiadam ponizej tyle ze nie orientuje sie co dokladnie gdzie wpisac. co robie zle?
dzieki za podpowiedz!
wchodze do settings, nastepnie do connections, nastepnie internet connections .
w select a modem rozumiem mam wybrac : "cellular line (gprs). co wybrac w baud rate?
nastepnie wybierajac advanced :codalej wybrac? "use server-assidned IP address" czy "use specific IP address" i wpisac jakis adres IP?
konfiguracja do heyah jest taka
Nazwa profilu: heyahwap
Nośnik danych: GPRS
APN: heyah.pl
Użytkownik: heyah
Hasło: heyah
Uwierzytelnianie: Normalne
Zabezpieczenie połączeń: Wyłączone
Adres IP: 213.158.194.194
Port IP: 9201
Tryb sesji: Stały
Strona główna: wap.heyah.pl
W przypadku telefonów single stack WAP 2.0 dodatkowo konfigurujemy Proxy
IP: 213.158.194.229
port: 8080
czy ktos potrafi podpowiedziec mi jak to ustawic? czy ktos juz konfigurowal mda 1 na heyah.
pozdrawiam krystian
mam mda 1 i nie moge skonfigurowac go w heyah. tzn problem polega na tym ze nie wiem jakie dokladnie opcje mam wybrac. probowalem juz na wiele sposobow. dane do konfiguracji heyah posiadam ponizej tyle ze nie orientuje sie co dokladnie gdzie wpisac. co robie zle?
dzieki za podpowiedz!
wchodze do settings, nastepnie do connections, nastepnie internet connections .
w select a modem rozumiem mam wybrac : "cellular line (gprs). co wybrac w baud rate?
nastepnie wybierajac advanced :codalej wybrac? "use server-assidned IP address" czy "use specific IP address" i wpisac jakis adres IP?
konfiguracja do heyah jest taka
Nazwa profilu: heyahwap
Nośnik danych: GPRS
APN: heyah.pl
Użytkownik: heyah
Hasło: heyah
Uwierzytelnianie: Normalne
Zabezpieczenie połączeń: Wyłączone
Adres IP: 213.158.194.194
Port IP: 9201
Tryb sesji: Stały
Strona główna: wap.heyah.pl
W przypadku telefonów single stack WAP 2.0 dodatkowo konfigurujemy Proxy
IP: 213.158.194.229
port: 8080
czy ktos potrafi podpowiedziec mi jak to ustawic? czy ktos juz konfigurowal mda 1 na heyah.
pozdrawiam krystian