logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak skonfigurować D-link DSL-G624M dla Neostrady bez instrukcji?

harry73 01 Lut 2008 23:02 4919 5
REKLAMA
  • #1 4760544
    harry73
    Poziom 13  
    Ocena: 21
    Witam przywiozłem z niemiec D-linka dsl-g624m proszę o pomoc w których rubrykach wpisać dane nazwy użytkownika itd. chodzi o konfigurację.Nie mam żadnego osprzętu instrukcji ani nic.Na stronie d-linka pl tez nie dowiedzialem sie niczego.Proszę o pomoc.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 4761162
    mbo
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 845
    Tutaj masz instrukcję.

Pozostaje jeszcze tylko pytanie czy Twój sprzęt nie jest Annex B, czyli na linię ISDN.
  • REKLAMA
  • #3 4761284
    rafał
    Poziom 22  
    Ocena: 8
    ADLS2/2+ z tego co mi wiadomo jest na linie analogową :D
  • REKLAMA
  • #4 4761415
    harry73
    Poziom 13  
    Dzięki ale mi konkretnie chodzi w którym oknie mam wpisac moje dane z neo.Z angielskim mam kiepsko.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #5 4762666
    rafał
    Poziom 22  
    Ocena: 8
    Kolego jak na mój gust to nawet sie nie wysiliłeś żeby poszukać potrzebnych ci informacji. Na polskiej stronie producenta jest wszystko łopatologicznie wytłumaczone. Nie wiem w czym masz problem. może www.google.pl działa u niektórych inaczej :D

Oto link: http://www.dlink.pl/?go=jN7uAYLx/oIJaWVdDbgYU...73z231HpRth3PbWcCB3M2lBrqxlygUJ1Bc9tLKvUi1cM=

A następnym razem najpierw poszukaj w sieci a potem pomocy a nie odwrotnie...
  • #6 4762940
    harry73
    Poziom 13  
    rafał napisał:
    Kolego jak na mój gust to nawet sie nie wysiliłeś żeby poszukać potrzebnych ci informacji. Na polskiej stronie producenta jest wszystko łopatologicznie wytłumaczone. Nie wiem w czym masz problem. może www.google.pl działa u niektórych inaczej :D

Oto link: http://www.dlink.pl/?go=jN7uAYLx/oIJaWVdDbgYU...73z231HpRth3PbWcCB3M2lBrqxlygUJ1Bc9tLKvUi1cM=

A następnym razem najpierw poszukaj w sieci a potem pomocy a nie odwrotnie...

Dziękuję Ci bardzo.Wczoraj szukałem na stronie producenta niestety nie skutecznie.Gdybym tylko miał więcej czasu aby siedzieć przed monitorem to pewnie bym coś znalazł ale niestety czasu brak.
    No a forum w końcu jest po to by pomagać więc raz jeszcze dzięki i masz pkt.
REKLAMA