logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Windows Vista - jak usunąć wirusy i błędy systemowe?

Zbiczak_100 03 Lut 2008 20:18 1533 2
REKLAMA
  • #1 4767157
    Zbiczak_100
    Poziom 11  
    Witam mam laptopa z orginalnie zainstalowanym systemem Vista, przez pierwsze 2 tygodnie działał dobrze aż nagle zaczeło wywalac jakieś błędy, antywirus (Symantec) pokazuje co chwile: Security risk. Trojan blocked. albo: W32 blocked. włączają się same strony, albo jak włączam jakis link to wyskakują 2 strony na jednej normalna strona na drugiej error 404, jak szybko pisze (czasami) gubi litery. Próbowałem usunąc bledy pożyczoną płytą od acera, która przywraca system(tak jakby był nowy), ale robiło się to 2 godziny i później: Nie można przywrócic systemu. Jak się włącza komputer wyskakuje po kilka razy: RunDLL: nie można odnaleźc pliku.
    Dodam że np mam włączoną strone rapid share(lub inną) to amiast reklam na każdym okienku w którym reklama ma byc jest: FullScan, Download antywirus now, jakiś oczyszczacz komputera itp...
    Proszę o odp.
    Pozdrawiam.

Próbowałem także programem:Ashampoo Magical Optimizer niby coś usunął ale dalej jest to samo.
  • REKLAMA
  • #3 4767678
    Zbiczak_100
    Poziom 11  
    Dzięki, właśnie o takie coś mi sie dzieje ale tamte programy sobie z tym poradzą? A co z błedami które wyskakują? czy jak zainstaluje jeden z tamtych programów to nie bedzie się "gryzł" z anty wirusem? Słyszałem że nie można miec 2 antywir. bo wtedy wszystko pada.
REKLAMA