W kazdej grze obojetnie czy to stara czy nowa wiesza sie obraz (czarny ekran) i dzwiek na ok 20s.
Czasami wraca do siebie czasami pozostaje czarny obraz, ale win dalej sobie smiga i mozna gre wylaczyc ctrl+alt+del...
Zauwazylem ze po takiej sytuacji np kiedy przegladam strony neta i przewijam je w dół to sie strasznie przycinają.
Ogolnie to wyglada na reset procesora graficznego.
Czasami sie tez zdarza ze sie komp sam resetuje.
Moze cos z częstotliwością odświeżania bo czasami ekran mruga jak na 60Hz po takich zwisach w grach.
Dodam ze czesto sie tak dzieje gdzies co 5-8 minut.
Myslalem ze to przez podkrecenie kompa ale jednak nie.
Ustawienia w biosie mam wporzo.
Myslalem ze to windows bo mialem dosc starego zrobilem format i dalej to samo. Stery mam omegi ale korzystalem juz z DNA i catalistow i to samo.
Komp penciak 3.0 grafa radek x1600pro 512, zasiłka modeCom 400W, hdd segate250GB 16mb, 2x512DDR dual SpecTek to wszystko na plycie Asus P4C800-E Deluxe
Nigdy z nim wczesniej nie mialem problemu a katowalo sie wiele gier.
Czasami wraca do siebie czasami pozostaje czarny obraz, ale win dalej sobie smiga i mozna gre wylaczyc ctrl+alt+del...
Zauwazylem ze po takiej sytuacji np kiedy przegladam strony neta i przewijam je w dół to sie strasznie przycinają.
Ogolnie to wyglada na reset procesora graficznego.
Czasami sie tez zdarza ze sie komp sam resetuje.
Moze cos z częstotliwością odświeżania bo czasami ekran mruga jak na 60Hz po takich zwisach w grach.
Dodam ze czesto sie tak dzieje gdzies co 5-8 minut.
Myslalem ze to przez podkrecenie kompa ale jednak nie.
Ustawienia w biosie mam wporzo.
Myslalem ze to windows bo mialem dosc starego zrobilem format i dalej to samo. Stery mam omegi ale korzystalem juz z DNA i catalistow i to samo.
Komp penciak 3.0 grafa radek x1600pro 512, zasiłka modeCom 400W, hdd segate250GB 16mb, 2x512DDR dual SpecTek to wszystko na plycie Asus P4C800-E Deluxe
Nigdy z nim wczesniej nie mialem problemu a katowalo sie wiele gier.