logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wykresy Schadego w PSpice dla mostka Graetza przy Rs=1,9Ω i różnych wRC

raider_ 02 Sty 2004 21:12 2913 4
REKLAMA
  • #1 459307
    raider_
    Poziom 1  
    Prostownik w ukladzie mostka Graetza, np. dla Rs/Ro=0,1 ; 15% , 0,4<wRC<100. Jesli ktos wie prosze o pomoc. (Rs=1,9ohm)
    Załączniki:
    • schade.rar (209.42 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 459493
    h-doc
    Poziom 27  
    Ocena: 21
    Co to są wykresy Schadego? I może zapodaj konkretny schemat.
  • REKLAMA
  • #3 459496
    Lazarslaw
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    najtrudniejsze jest zaczepic mase ukladu musisz znalesc taki punkt ktory nie bedzie przeszkadzal w pracy ukladu najpierw sprobuj zrobic zwykly dwu polowkowy na 2 diodach. analiza AC bo masz przebieg zmienny na we marker daj sobie na jakims rezystorku najlepiej 1K jak bedzie cos nie tak to wal prosto na maila.
    LAZARUS
    Załączniki:
    • Prostownik.rar (969.59 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #4 460804
    Lazarslaw
    Poziom 11  
    Bedzie ciężko bo ja tak zaawansowanych projektów jak ty nie robie ale pomyśle z kumplami i może coś z tego bedzie odezwe sie w środe czy coś mam twoje pliki są ciekawe ale nic nie wnoszą do mojego prblemu.
  • #5 463184
    Lazarslaw
    Poziom 11  
    Sorko że sie nie odzywam ale nie mam czasu na nic dopiero jutro porusze twój temat a niewiem czy kumple sie tym zaiteresują dzisiaj na zajęciach wszyscy spali a nikt nie oddał sprawozdania oprucz jednej grupy :-)
REKLAMA