Witam. Czy da się ściągnąć simlock'a z Z310i ? Jakimiś domowymi sposobami ? Albo ostatecznie jakimś programem i Kablem serwisowy Cruiser taki co stoi na all*gro 60 zł i do tego jakiś darmowy program ??
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tammateunio199x napisał:poochone wiedzę to jako taką mam. Tylko że z SE dopiero zacząłem się bawić jakieś 2 miech temu. Więc jak mam jakiś telek to próbuje coś z nim zrobić. Jak zaczynałem z Siemensami to tez tak miałem a teraz z nimi jestem na "Ty" jeszcze troszkę czasu to i z SE będę na "Ty". Cid jest 52 a może da się obniżyć CID'a ? i wtedy będzie taniej co ? A co do wypowiedzi ż 140 zł to ja u siebie w mieście zorbie to za 120 zl.
A z torentow pobrałem paczkę programów do DB2020 i jest tam generator patch'u tylko wywala błąd. Może jak bym miał inne MAIN i FS to by wygenerowało patch.
archi3 napisał:jesli chcesz powiekszyc swoja wiedze o se to musisz sporo poczytac... Niestety z310 nie jest platforma db2020 wiec darmowki nie podzialaja. Poza tym cidu obnizyc sie nie da. Pozostaje serwis lub zakup setool + logi