Bardzo przepraszam za moją niedokładność stawiam pierwsze kroki na forum, po prostu jestem nowicjuszem. Prowadzę zakład elektromechaniki i mam problem z VW Passat pojemność chyba 1,6D. Podczas naciskania na przycisk sygnału zaczynają migać światła mijania i kierunkowskazy z obie strony jednocześnie. Alarmy które były odłączyłem. O ile to możliwe proszę o pomoc. Piotr Zaniewicz
Podajesz link do autka z 1997 roku a co za tym iidzie nie czytasz uwaznie badz nie masz pojecia o co chodzi a tym samym zamiast pomagac wprowadzasz w blad ..... ...
Silnik 1.6 Diesel montowany byl od 1988 do 1993 roku w modelu B3 i na tym koniec tak wiec nie moze go byc w roczniku z 1997.
...
Pzd
Poszukiwano schematu instalacji elektrycznej do VW Passat z silnikiem 1,6D lub 1,8D. Wskazano konieczność podania dokładnego rocznika pojazdu oraz konkretnej części schematu, aby udzielić precyzyjnej pomocy. Zauważono, że silnik 1,6 Diesel był montowany w modelu Passat B3 w latach 1988-1993, co wyklucza jego obecność w modelach z 1997 roku. Udostępniono linki do schematów instalacji elektrycznej Passata z lat 1993 i wcześniejszych, które mogą być pomocne. Problem techniczny dotyczył migania świateł mijania i kierunkowskazów podczas naciskania przycisku sygnału, po odłączeniu alarmu, co sugeruje możliwe zwarcie lub błąd w instalacji elektrycznej. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.