Panowie czy za pisanie bez polskich znakow jest uwazane za bledy??
Ja nie mam polskiej windy a region mam norwegie i nie moge zmienic.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamkamilekaaaaa napisał:I to jest zasadniczy błąd ! ! !Wiesz nawet na uniwersytecie daja taryfe ulgowa dle dyslektykow.
kamilekaaaaa napisał:Wiesz nawet na uniwersytecie daja taryfe ulgowa dle dyslektykow.
Cytat:Najlepiej batem, albo szlabanem na puby i dyskoteki...Jak chcesz dyslektyka nauczyc poprawnie pisac.
Cytat:Nie wiem czemy pijecie do mnie. Napisale pytanie co z dyslektykami
kamilekaaaaa napisał:No więc my odpowiedzieliśmy - NicNie wiem czemy pijecie do mnie. Napisale pytanie co z dyslektykami.
Cytat:Przed tym, czasem, w którym zaczęło trąbić tak o tym tzw. "bezstresowym wychowaniu". Mówiąc ogólnie - przed kapitalizmem.Ciekaw jestem kiedu u ciebie bylo dawniej.
Rocky Horror napisał:Przed tym, czasem, w którym zaczęło trąbić tak o tym tzw. "bezstresowym wychowaniu". Mówiąc ogólnie - przed kapitalizmem.
Cytat:Nie mam pojęcie, skąd Ci się wziął ten 1996 rok... Sam, mając już mocno dorosłego syna, jako nastolatek kopciłem jak smok - nałogowo palę od 1974 roku.
O "złym wychowaniu" mówi się od tysięcy lat. I jakoś żyjemy.
kamilekaaaaa napisał:Panowie czy za pisanie bez polskich znakow jest uwazane za bledy??