logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Lokalizacja plików Ulubione i AutoWypełniacz w Avant Browser?

radek68 02 Mar 2008 12:05 2152 3
REKLAMA
  • #1 4864587
    radek68
    Poziom 20  
    Ocena: 20
    Witam.
    Mam pytanie: czy ktoś z Was wie, gdzie przeglądarka Avant Browser przechowuje off-line "Ulubione" a także "AutoWypełniacz"?

Wiem, że istnieje opcja przechowywania ich on-line, ale z tego nie korzystam. Mam do nich dostęp, na swoim komputerze, nawet gdy jestem off-line. Ale nijak nie mogę ich znalaźć.

Jak ktoś wie to proszę o podpowiedź (lub odpowiedź :) ).
  • REKLAMA
  • #2 4883914
    radek68
    Poziom 20  
    Temat umknął daleko w podstronach, a nikt nie odpowiedział... Może jeszcze raz zapytam?
  • REKLAMA
  • #3 4884067
    dual
    Poziom 21  
    Ocena: 72
    Avant Browser to tylko nakładka na IE więc chyba należy szukać w związanych z IE folderach , zależnie od systemu w odpowiednich miejscach , które najlepiej zlokalizować z użyciem opcji startowej "Znajdź" . Dość dawno zmieniłem Avanta na Maxtona więc nie jestem całkiem pewien , ale w Maxtonie tak jest na pewno .
  • #4 4894451
    radek68
    Poziom 20  
    No właśnie nie... !
    Jest w AvantBrowserze opcja używania ulubionych z IE i wtedy faktycznie to są te same ulubione (a te są łatwe do odnalezienia: "c:\documents and settings\konto\Ulubione\"), ale niestety typowe "Ulubione" AvantBrowsera to INNE ulubione, których nigdzie na dysku znaleźć nie mogę!!!

Gdzie to jest?
REKLAMA