logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

VCR Panasonic NV-HD687EE problem z odbiornikiem podczerwieni

quaigonjil 04 Mar 2008 19:35 1490 0
REKLAMA
  • #1 4873343
    quaigonjil
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam

Mam problem z VCR Panasonica otóż nie reaguje na pilota. Pilot od tego videa ma przełącznik TV\VCR i TV działa świetnie a video w ogóle myślałem że to wina pilota i kupiłem drugi ale dalej to samo. Bardzo proszę o pomoc bo chciałbym je naprawić sam. W załączniku dodałem schemat płytki od videa na której jest odbiornik podczerwieni i bardzo proszę o pomoc co mam na tym wymienić lub co innego siadło co jest przyczyną tego stanu. Z góry bardzo dziękuję

Schemat dodałem w załączniku

PS Sprawdzałem podobny temat odnośnie pilota do podobnego videa Panasonica z opcją zaprogramowania przełącznika vcr1/vcr2 ale jestem pewny że nic w tym nie było mieszane
    Załączniki:
    • VCR Panasonic NV-HD687EE problem z odbiornikiem podczerwieni P1040460.JPG (994.84 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • VCR Panasonic NV-HD687EE problem z odbiornikiem podczerwieni P1040458.JPG (971.83 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
REKLAMA