Witam.Posiadam czytnik kart SD,MMC i inne. Po włożeniu karty do slotu, komp widzi kartę, całą jej zawartość itp. Kiedy chcę coś skopiować na nią, kopiuje się ok 40 MB (a czasem tylko 2-3 KB) i wyskakuje błąd i "System windows nie może czytać z tego urządzenia lub błąd We/Wyj urządzenia, albo Urządzenie jest używane przez inny proces" Mimo wielu prób nic nie da się zrobić. Formatowanie zawsze przebiega niepowodzeniem - "System nie może dokończyć formatowania" mimo to karta dział jak powinna w aparacie itp.
Dziś sytuacja powtórzyła się z kartą M2 SanDisk-a 2 GB - format udał się, potem próbowałem skopiować na kartę 600MB, ale poszło ok 200 MB i błąd We/Wyj. Co gorsza teraz telefon nie może sformatować karty i nie wiem co robić. Jeśli sam tel wykorzystam jako czytnik karty jest to samo - błąd windowsa i lipa - co robić ?
Dziś sytuacja powtórzyła się z kartą M2 SanDisk-a 2 GB - format udał się, potem próbowałem skopiować na kartę 600MB, ale poszło ok 200 MB i błąd We/Wyj. Co gorsza teraz telefon nie może sformatować karty i nie wiem co robić. Jeśli sam tel wykorzystam jako czytnik karty jest to samo - błąd windowsa i lipa - co robić ?