logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

WEGA PSS 200 - ile wyjść na kolumny i jaka moc wzmacniacza? Opinie i cena 300 zł

Robcio 250 20 Mar 2008 17:37 3810 2
REKLAMA
  • #1 4932519
    Robcio 250
    Poziom 2  
    Widziałem taki wzmacniacz w komisie i teraz mam pytanie ile on ma wyjść na kolumny i jaka jest jego moc. Mile widziane wasze opinie na temat niego. Dodam że cena to to 300 zł i nie chce przepłacić więc się was pytam.Proszę o szybkie odpowiedzi i z góry dziękuje za nie :)
  • REKLAMA
  • #2 4946209
    Robcio 250
    Poziom 2  
    Nie edytowałem postu ponieważ temat spadł już dość nisko i napisze post by go podnieść jak coś to przepraszam ale zrobiłem tak z wyżej wymienionych powodów. No a teraz ludzie piszcie chociaż orientacyjnie czy 300 zł to nie za dużo czekam na odpowiedzi do wtorku bo wtedy mam jedyną okazje go kupić i błagam was pomóżcie mi bo nie wiem co zrobić :(

Wasze wypowiedzi przecież nie muszą być wręcz precyzyjne bo nie chę wywalić 3 stów jak on jest warny może najwyżej 200 zł i nie mam pojęcia jak się ewentualnie targować.

J dodam że nie chodzi mi o nabijanie postów.
  • #3 5016370
    nanek
    Poziom 11  
    Ocena: 5
    Nie wiem czy to jest jeszcze aktualne, ale według mnie to troche za duzo. Co prawda jest to robione na podzespołach sony, ale osobiście dałbym za to może 200-220 zł, oczywiście jakby był w dobrym stanie. A kupowanie w komisie jest troche ryzykowne- nigdy nie wiadomo co przeszedł ten wzmacniacz w komisie. Lepiej popytaj po kolegach.
REKLAMA