logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Oddam za darmo trochę elektroniki

hadmar 27 Mar 2008 08:34 4935 8
  • #1 4959770
    hadmar
    Poziom 11  
    Tak jak w temacie. Dla elektronika amatora. Trochę rozebranych telewizorów, wzmacniaczy, części elektronicznych np trafopowielacze, procesory transformatoryitp (jest nawet cały sprawny 29" Sony z padniętym kineskopem). Warunki mam dwa: odbiór osobisty oraz "wszystko albo nic" czyli nie ma grymaszenia, chętny zabiera wszystko. Mój tel. 607-979-376 Kędzierzyn-Koźle
    ---
    Jeżeli ktoś się szybko zdecyduje to pomogę to wszystko przewieźć, oczywiście nie na drugi koniec Polski.

Scalono.
    Nie pisz posta pod postem :arrow: Oddam za darmo trochę elektroniki
    20:53 28.03.2008
    [_P_]
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • #2 4973911
    rr6gakmp
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    Popatrz ,jak się czasy zmieniły.trzydzieści lat temu,gdybym miał taką ofertę ,gnałbym piechotą w Bieszczady albo do Puszczy Piskiej.Mam ten sam problem .Nikt nie chce,chyba zaoferuję dopłatę do każdej z kilkunastu skrzyń części i sprawnych podzespołów.
  • #4 4975195
    Bartas14pn
    Poziom 15  
    Ocena: 5
    Witam jak koledzy mają taki problem z pozbyciem sie sprawnych części to ja z wielką chęcią przyjmę (z Poznania) .
    Pozdrawiam
  • #5 4975298
    gryzzly
    Poziom 22  
    Ocena: 37
    Hmm, ja chętnie wszystko - tylko jak to do Łodzi transportować ?
  • #6 4975305
    _PREDATOR_

VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 2312
    Ile tego jest?
    Jak co najmniej 1500kg to przyjadę ;)
    Konto firmowe:
    ELMAX
    Małe Przedmieście 20/4, Olesno, 46-300 | Tel.: 535 XXX XXX (Pokaż) | Strona WWW: http://ftp.interka.pl/~elmax/about.php
  • #7 4975319
    gryzzly
    Poziom 22  
    _PREDATOR_ napisał:
    Ile tego jest?
    Jak co najmniej 1500kg to przyjadę ;)

Heh, żebym miał tyle km co Ty, to bym się nie wahał ;-)
    Sorki za małe OT.
  • #8 4975413
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #9 4975423
    gryzzly
    Poziom 22  
    Szkoda że też nie w stronę śląska.
    Jeszcze paru chętnych i normalnie, zrobię kurs, tylko wszystko w osobówkę ciężko będzie pomieścić :D

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik oferuje za darmo różne elementy elektroniczne dla amatorów elektroniki, w tym rozebrane telewizory, wzmacniacze, trafopowielacze, procesory, transformatory oraz sprawny telewizor Sony 29" z uszkodzonym kineskopem. Warunki odbioru to osobisty odbiór oraz przyjęcie całego zestawu bez możliwości wybierania poszczególnych części. Autor deklaruje pomoc w transporcie na krótkie dystanse. W odpowiedziach pojawiły się propozycje odbioru z różnych regionów Polski, pytania o ilość i możliwość transportu, a także oferta innego użytkownika, który również oddaje za darmo różne części elektroniczne, takie jak centrale alarmowe, czujki, tunery satelitarne, drukarki, płyty główne, telefony i transformatory, z podobnymi warunkami odbioru i bez możliwości wybierania. Dyskusja podkreśla trudności w znalezieniu chętnych na duże ilości części elektronicznych oraz konieczność odbioru całości.
REKLAMA