logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

WINAMP - obsługa PlayListy (operacja odwrotna JAK ?) 10pkt !

kuczera15 29 Mar 2008 11:40 4828 4
REKLAMA
  • #1 4968458
    kuczera15
    Poziom 19  
    Ocena: 23
    Witam serdecznie.

Chciałbym was prosić o pomoc w sprawie playlisty Winamp.

Otóż mam zamiar zgrać utwory z playlisty Winamp do Pendrive.
    Lista to około 100 piosenek - tak więc mozolny, standardowy sposób sprawdzania ścieżki do pliku i następnie kopiowania do eksploratora windows odpada.

Czy istnieje jakaś Wtyczka (Plugin), bądź program, który piosenki (Mp3) z listy Winamp skopiowałby do jednego folderu ?????

Osobie, która mi pomoże przekażę 10PKT !!!!

POZDRAWIAM
  • REKLAMA
  • #2 4968542
    spinnaker
    Poziom 32  
    Ocena: 37
    Foobar2000 ma operacje "File operations" gdzie jest również opcja "Copy to .." jak i "Move to .."; w winampie nie ma operacji na plikach, chyba że jakieś pluginy od tego są

EDIT//literówka
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 4968716
    Michal19881
    Użytkownik obserwowany
    Ocena: 62
    Tylko i wyłącznie foobar2000 !
  • REKLAMA
  • #4 4971494
    dexi
    Poziom 29  
    Ocena: 37
    Takiej synchronizacji może dokonać Windows Media Player. Sposób wydaje się najłatwiejszy i najlepiej dostępny. tak synchronizuję moją motorolę Q, bo w winampie nie mogę znaleźć odpowiedniej opcji (piszę na podstawie angielskiej wersji WMP 11 z Visty):
    - Uruchom w nim playlistę, kliknij na Synchronizuj (Sync) na poziomym pasku na górze programu.
    - Powinien wyświetlić się pasek z prawej strony z urządzeniem USB podłączonymi do twojego komputera.
    - Jeżeli masz tych urządzeń więcej, lub to nie jest twoja MP3, kliknij na "następne urządzenie" (next device) aż je znajdziesz.
    - Przenieś wszystkie utwory aktualnie odtwarzane (po to kazałem ci uruchomić playlistę na tym odtwarzaczu) na owy prawy pasek synchronizacji.
    - Naciśnij "Uruchom synchronizację" (Start sync) na dole tego paska. Od tej pory wszystkie MP3 z tej listy są kopiowane i segregowane na twoim MP3.

UWAGA! WMP może zmieniać wielkość twoich MP3 do danej wielkości. Wszelkie potrzebne opcje znajdziesz w zaawansowanych opcjach twojego urządzenia:
    - Klikasz na strzałkę pod nazwą zakładki "Synchronizuj" (Sync) na górnej belce.
    - Najeżdżasz na nazwę swojego urządzenia i wybierasz "Zaawansowane opcje" (Advanced options...).
    - Z pojawiającego się okienka wybierasz zakładkę "jakość" (quality). Zmieniasz opcje według własnego uznania.

Wiem, że to połowiczne rozwiązanie twojego problemu, ale musisz jeszcze raz utworzyć playlistę. Ale w ten sposób na pewno przegrasz tylko pliki znajdujące sie w playliście.
  • Pomocny post
    #5 4973489
    narasta
    Poziom 21  
    Ocena: 219
    O ja, zainstaluj sobie plugin do winampa. Jest taki, co dodaje dodatkowa opcję, że klikasz prawym na danej piosence w playliście, dajesz Send to -> Drive i Ci wysyła.
    Załączniki:
    • gUSB - all devices.exe (57.1 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA