Mam takowe zakupione około stycznia tegoż roku i jak na razie jeszcze działa. Jedyny problem jaki u mnie występuje to przycinanie się filmów DVD po 3-4 godzinnym wygrzaniu. Nie wiem z czym może to być związane, bo dzieje się to tak na oryginałach jak i nagrywakach, ba, przypadłośc ta potrafi po chwili przejść a DVD odtwarzać następne 3 godziny ciągiem bez zacięcia.
Co do obsługi non stop katuje go na ustawieniu 1080i/60 z dzwiękiem po tym samym kablu lub po 5.1. i jak dotąd nie miałem problemów, nawet z dzwiękiem który w TV Sharp serii SA potrafił się gdzieś zgubić na wysokości wtyczki HDMI. Nie wiem natomiast jak sprawuje się na wyjściu component w HD.
Pomimo obsługiwania tekstu tylko w .srt /informacja z instrukcji obsługi/ kodeki jakoś potrafią sobie radzić także i z innymi pliikami tekstowymi, choć baza jest naprawdę zawężona, a na nowy firmware chyba nie ma co liczyć. A szkoda bo menu ustawień po prostu powala na podłogę. Jeszcze brzydszego chyba nie widziałem. Grafika rodem z czasów Commodore C-64.