Proszę o precyzyjniejszą odpowiedz. Czy ma pan dokładnie ten typ kineskopu? Z cewkami? Jaka jest cena? Ma pan pewność że jest sprawny? Czy ewentualna wysyłka wchodzi w grę? Bo ja jestem z Zielonej Góry.
Ta wiadomość nie dotarła od pana ponieważ meil został wysłany przez Elektrodę a ten adres jest już nie aktualny i nie wiem jak go zmienić więc proszę jeszcze raz wysłać pod:startrek78@wp.pl
✨ Poszukiwany jest kineskop do telewizora Sony KV-28WS3D lub cały telewizor na części. W odpowiedziach pojawiła się prośba o podanie dokładnego typu kineskopu, na co podano oznaczenie W66LGY010X. Jeden z uczestników dyskusji oferuje kineskop z obudową do modelu Sony KV28FD1. Zainteresowany prosi o potwierdzenie, czy jest to dokładnie ten typ kineskopu, czy posiada cewki, jaka jest cena, stan sprawności oraz możliwość wysyłki, ponieważ mieszka w Zielonej Górze. Wymiana szczegółowych danych odbywa się prywatnie, jednak pojawiły się problemy z aktualizacją adresu e-mail, które zostały rozwiązane poprzez instrukcję zmiany danych w profilu użytkownika na forum. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.