logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Najlepszy darmowy hosting z minimalną ilością reklam - rekomendacje?

dzesia1988 11 Kwi 2008 14:01 1571 6
REKLAMA
  • #1 5018413
    dzesia1988
    Poziom 12  
    Ocena: 7
    Mam pytanie Jaki jest najlepszy darmowy host na którym jest niedużo reklam?????
  • REKLAMA
  • #2 5018489
    zdzichu6969
    Poziom 23  
    Ocena: 10
    polecam darmowy hosting elektrody
    http://elektroda.eu/

Polecam również hosting LUA dobry, darmowy, mało reklam, poczta gratis
    http://lua.pl/

W tle leży również yoyo.pl i inne. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 5021534
    dzesia1988
    Poziom 12  
    Ocena: 7
    najlepiej zeby to były polskie serwery bo na zagranicznych nie mogę się połapać co i jak:)
  • #5 5021669
    Piżol
    Poziom 14  
    Ocena: 12
    No niestety Polska to kraj, który na wszystkim chce zarobić i bez reklam to ciężko. Jedynie yoyo.pl ma opcję bez reklam ale możesz używać tylko htmla, nie masz php i mysql
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #6 5022062
    vtold
    Poziom 16  
    Ocena: 36
    Kiedyś zadałem podobne pytanie na innym forum i dostałem odpowiedź: najlepszy hosting zapewnia localhost ;)
  • #7 5027762
    nielu
    Poziom 13  
    a ovh.org ?? :) Polski i z MySQL'em i PHP 5

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy wyboru najlepszego darmowego hostingu z minimalną ilością reklam, preferencyjnie polskiego. Polecane są serwisy takie jak elektroda.eu oraz lua.pl, które oferują darmowy hosting z małą ilością reklam i dodatkowymi usługami, np. pocztą. Wskazano również yoyo.pl, który umożliwia hosting bez reklam, lecz ogranicza się do statycznego HTML bez obsługi PHP i MySQL. Wśród zagranicznych serwerów bez reklam wymieniono freewebhosting360.com oraz katalog free-webhosts.com. Zwrócono uwagę, że polskie hostingi często zawierają reklamy ze względu na model biznesowy. Jako alternatywę zaproponowano localhost do testów lokalnych. Na koniec wspomniano o polskim hostingu ovh.org, oferującym wsparcie dla PHP 5 i MySQL.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA