logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Instrukcja obsługi Opel Zafira 2004 - opis bezpieczników w kabinie i silniku

mtzbig 13 Kwi 2008 19:07 23592 6
REKLAMA
  • #1 5026879
    mtzbig
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    Mam prośbę. Czy ktoś posiada instrukcję obsługi do Zafiry 2004r. i mógłby udostępnić opis do bezpieczników w kabinie oraz przedziale silnikowym? Niestety w Astrze G jest coś innego niż w Zafirze (u mnie w przedziale silnikowym jest 5 rzędów bezpieczników)
    Dzieki za każdą informację.
  • REKLAMA
  • #2 5026941
    hefid
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 6162
    Przeniosłem z: Schematu/instrukcji…
  • REKLAMA
  • #3 5090039
    jacekph
    Poziom 2  
    Ocena: 3
    Panowie,
    Ja również mam ten problem. Poszukuję takowego opisu.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 5090069
    marekfiesta
    Poziom 19  
    Ocena: 321
    w przedziale dla pasażerów
    Załączniki:
    • Moje obrazy.rar (442.13 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • Pomocny post
    #5 5090076
    marekfiesta
    Poziom 19  
    Ocena: 321
    komora silnika
    Załączniki:
    • Moje obrazy.rar (192.8 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #6 5090127
    jacekph
    Poziom 2  
    Ocena: 3
    super, wielkie dzięki
  • #7 6676835
    bear_o
    Poziom 1  
    Ocena: 8
    mam pytanie a czy wie ktoś czy jest dodatkowy bezpiecznik do tylnej wycieraczki???

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy poszukiwania instrukcji obsługi Opel Zafira z 2004 roku, ze szczególnym uwzględnieniem opisu bezpieczników w kabinie pasażerskiej oraz w przedziale silnikowym. Użytkownicy zwracają uwagę, że układ bezpieczników w Zafirze różni się od tego w Astrze G, zwłaszcza w przedziale silnikowym, gdzie występuje pięć rzędów bezpieczników. Pojawiły się pytania dotyczące lokalizacji i opisu bezpieczników, w tym zapytanie o istnienie dodatkowego bezpiecznika do tylnej wycieraczki. Wskazano na potrzebę szczegółowego schematu lub instrukcji, która precyzyjnie opisuje rozmieszczenie i funkcje poszczególnych bezpieczników w obu wymienionych obszarach pojazdu.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA