logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Genius 5000 vs Creative G500 – czy warto zmienić zestaw, alternatywy Logitech Z-2300?

SzalonyRysiek 20 Kwi 2008 23:35 1070 3
REKLAMA
  • #1 5059419
    SzalonyRysiek
    Poziom 2  
    Witam!

Obecnie posiadam zestaw genius 5000. Zastanawiam się nad zmianą na Creative g500. I stąd moje pytanie, mianowicie czy będzie duża różnica miedzy zestawami ? czy może zmienić na coś innego w stylu logitechow z-2300 ? lub dozbierać na jakieś lepsze 5.1? Bardzo proszę o odpowiedz.

Pozdrawiam !

Po uprzednim zapoznaniem sie z Regulaminem Forum proszę o poprawienie swojego postu.
    Regulamin p.11
    Użycie w celu poprawy treści klawisza "zmień" będzie niezbędne.
    (dj-MatyAS)
  • REKLAMA
  • #2 5070367
    Mxm_neo
    Poziom 11  
    Ja obecnie posiadam Creative G500... przesiadłem się ze starych p5800 i musze powiedzieć że różnice słychać i to wyraźną... Sub jest miekki, satelitki graja jak powinny, wiadomo nie jest to zestaw Kina domowego za pare tysiakow ale mozna juz ogladac film na przyzwoitym poziomie, mp3 takze nie najgorzej sie slucha. Polecam :)
  • REKLAMA
  • #3 5077255
    SzalonyRysiek
    Poziom 2  
    No tak jednak te geniusy które obecnie posiadam mają 150 wat mocy i niezle grają w dodatku są z "drewna" i właśnie dlatego nie wiem jak zrobić. Myślę że narazie się wstrzymam i może dozbieram na coś lepszego.
    Pozdrawiam

Po uprzednim zapoznaniem sie z Regulaminem Forum proszę o poprawienie swojego postu.
    Regulamin p.11
    Użycie w celu poprawy treści klawisza "zmień" będzie niezbędne.
    (dj-MatyAS)
  • #4 5078396
    arnoldzik91
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Creativy g500 odpadają... są bardzo wadliwe i nie mają radiatora i strasznie się grzeją. Mają dwa wyloty bass reflex z kótrych słychać bardzo wylatujące powietrze:) polecam zestaw z2300 :) dobra sprawa gra wysmienicie w prównaniu do g 500 i geniusow
REKLAMA