logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Automation Studio do B&R podrecznik, manual ma ktos?

gacolini 21 Kwi 2008 18:14 8976 2
REKLAMA
  • #1 5061406
    gacolini
    Poziom 19  
    Ocena: 15
    Witam,

ma moze ktos jakies materialy ze szkolenia ze sterownikow B&R i oprogramowania do nich Automation Studio, jakis podrecznik uzytkownika, manual do tego srodowiska wraz z jakims quick startem do tworzenia wizualizacji na panele itd...

A i jeszcze mam pytanko, czy ktos uzywal symulatora w tym srodowisko AR000 i czy ten symulator dziala tylko, gdy tworze projekt z CPU z symulatora, czy mozna sobie odpalic do symulacji jakikolwiek CPU z B&R, bo z tego co wstepnie kombinuje to tylko udaje mi sie to z AR000 a jak wybieram jakis CPU i chce zasymulowac przez wirtualny sterownik to dostaje blad: Automation runtime target mismatch. The target online does not match.
    Mial ktos takie problemy moze?

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 5068469
    robin101
    Poziom 15  
    Ocena: 3
    Załączam podręcznik Basica i Quick Start dla Automation Studio, wersja polska
    Załączniki:
    • B&R Automation Studio QuickStart PL.pdf (1.51 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • B&R Automation Basic PL.pdf (1.22 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #3 5069481
    gacolini
    Poziom 19  
    Ocena: 15
    Dzieki za zianteresowanie, ale to juz przestudiowalem dokladnie i w sumie nic ciekawego nie pisza:) Help z programu jednak narazie mi wystarcza.

Pozdrawiam
REKLAMA