logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wymienić i ustawić pióra w głowicy wizyjnej wideo?

Mir 21 Sty 2004 13:00 1511 5
REKLAMA
  • #1 484357
    Mir
    Poziom 25  
    Ocena: 47
    Witam szanownych Grupowiczow
    Mam takie pytanie , czy ktorys z kolegow naprawial glowice ,znaczy wymienial piora i ustawial je oczywiscie ,czy ktos ma jakis sprawdzony sposob na to ,prosze o jakiekolwiek sugestje .Ja probowalem i najlepiej wyszlo mi ze niemialem koloru ;-)

Pozdrawiam Mirek
  • REKLAMA
  • #2 484406
    milosz26
    Poziom 14  
    Ocena: 3
    witam.nie wiem czy robota warta zachodu,zalezy jeszcze od glowicy jesli nietypowa i droga to moze jeszcze istnieje w krakowie firma regenerujaca glowice ale nazwy nie pamietam.
    moze reklamoja sie w sieci,kiedys to byla jedyna firma w polsce cewki zwozili na kilogramy z taiwanu.
  • REKLAMA
  • #3 484944
    AMPI
    Poziom 25  
    Ocena: 28
    Firma ta dalej istnieje nazywa sie Head serwis i misci się na ulicy Pradzyńskiego ale facet niechetnie juz to robi.
  • REKLAMA
  • #4 484950
    Robson_G
    Poziom 14  
    Ocena: 6
    [font=Arial:c0a82ffcbf] [/font:c0a82ffcbf]
    Spróbuj zamienić je miejscami. Nie są zamienne jedna jest prawa druga lewa - inaczej pochylone. Stąd brak koloru.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #5 485089
    wojtek12345
    Poziom 23  
    Ocena: 93
    Bawiłem sie kiedyś w takie rzeczy w czasach kryzysu jak nie było oryginalnych bebnów. Było trochę zabawy, ale się dojdzie do wprawy to można wyregulować w ciągu pół godziny. Ostatnio zostałem zmuszony do "regeneracji" bębnów sześciogłowicowych do oryginalnych odwarzaczy autobusowych Blaupunkta. Cena za oryg. bęben okazała sie zaporowa - ponad 700zł. Cała mechanika jak i głowica jest oparta na Panasonicu i po sprawdzeniu okazało się, że pasowały idealnie listki z popularnego modelu czterogłowicowego za... 50zł. Zrobiłem tak kilka odtwarzaczy i działają bez zarzutu. Jednak jeśli chodzi o typowe bębny, które można kupić do 200 zł raczej wolałbym wstawić oryginał.
  • #6 485901
    Mir
    Poziom 25  
    Ocena: 47
    Witam ponownie Glowica to VEH 0841 za 215 pln i zamowilem nowa na zyczenie klienta ,takrze nie bede sie bawil
    Dziękuje za pomoc i opinie i pozdrawiam wszystkich "Dłubaczy";)

Mirek
REKLAMA